Heuland Alpehø - Med kamille & morgenfrue - 500g - 1 Høst

Mærke: Hubertus

SKU: HEU30045

49,00DKK

ekskl. levering

Ægte Heuland® - premium hø - flere vitaminer og mineraler Et blidt tørresystem tørrer høet, der er fortørret af solen.

Få besked når varen kommer på lager

Heuland Alpehø - Med kamille & morgenfrue

Heuland alpe Høet som vokser i nærheden af Salzburger Salzkammergut på Alperne. Det er et kvalitets hø som er egnet til kaniner og gnavere, og er også egnet til de meget kræsne dyr. Hubertus høet indeholder mange vigtige næringsstoffer. Dette her kvalitets hø, er nøje analyseret, for at sikre den bedste kvalitet til din kanin eller gnaver, og for at give den de vigtige næringsstoffer og et sundt, samt lækkert hø. Resultaterne på høet er helt frit tilgængelige for vores kunder, for at bevise kvaliteten af dette her lækre hø.

For et sundt kanin- og marsvinliv

Takket være det blide tørresystem garanterer vi meget mere jævn tørring. Dette reducerer også muligheden for dannelse af skimmel i høet. For selvom du ikke kan se skimmel i normalt soltørret hø, kan det stadig være til stede. Dette lægger en belastning på immunsystemet og kan gøre din kanin eller marsvin syg.

God fordøjelighed Jo ældre planterne bliver, jo mere lignificerer de. Lignin (ADL), som er ufordøjelig for kaniner, er ansvarlig for dette. Ligninindholdet i dette hø ligger i det lavere område og sikrer således god brugbarhed.

God til tandslidning Den naturlige struktur af dette høs fibre sikrer den nødvendige købsproces og tjener således til at nedbryde tænderne.

- Særdeles velsmagende
- Indeholder b.la. mælkebøtte, timothe og engrævehale
- Optimal fordøjelse
- Strukturen i høet hjælper med at slibe tænderne
- Innovativ og skånsom tørring og pakning

Det lækreste Heuland Alpe bjergenghø.

Heuland alpe høet er dejlig grønt og har en aromatisk intens lugt, de fleste kaniner og gnavere ikke kan modstå.

Høet er fra de østrigske foden af ​​Alperne Græs og urter af høj kvalitet venter på dine beskyttere. Den østrigske foden af ​​Alperne er kendt for sin mangfoldighed af planter. Med specielle frø sikrer vi, at det forbliver sådan. Følgende planter vokser blandt andet på vores Heuland® enge! Tysk rajgræs, eng rævhale, timothy græs, eng panicle, rødkløver, hvidkløver, hogweed, tuberous buttercup, mælkebøtte, ryllik, ribben, eng spidskommen, eng sorrel.

 

 

  • Kvalitets bjergeng hø
  • Med vigtige mineraler og vitaminer
  • Med vigtige næringsstoffer
  • Nøje valgt sammensætning
  • Egnet til kaniner og gnavere
  • Med kamille og morgenfrue

 

Indhold: 500g.

Heuland Alpe høet med den rigtige sammensætning.

Det er sammensætningen af råfiber som giver vores kaniner og gnavere, som fx. marsvin en god fordøjelse. Hø er et naturligt produkt, og derfor er værdierne udsat for naturlige udsving, men selve udsvingende på alpe høet er meget små, da de kun er produceret på de "eviggrønne enge.

Andre købte også

PUUR Frugthave Hø - 500g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?