Peddy Farm Snack Selleri Flager - 60g

Peddy Farm Snack Selleri Flager - 60g

SKU: 6202

20,00 DKK
Selleri knolden indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler som blandt andet vitamin B, vitamin E, kalium, natrium, magnesium, kalcium og et højt indhold af luteolin, som et et plantenæringsstof som er godt for hjernen og de kognitive funktioner, som menes at kunne forebygge en lang rækkke af sygdomme. Samtidig indeholder selleri en masse sekundære plantestoffer, som ikke kun er ansvarlige for deres typiske aroma, men også har en positiv effekt på dit kæledyrs stofskifte.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Selleri Flager

De lækre og 100% naturlige selleri flager fra Peddy Farm Snack, er blot lufttørret. Den tørrede selleri til kaniner og gnavere er egnet som en snack eller som et tilskud til den daglige foder. Selleri knolden indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler som blandt andet vitamin B, vitamin E, kalium, natrium, magnesium, kalcium og et højt indhold af luteolin, som et et plantenæringsstof som er godt for hjernen og de kognitive funktioner, som menes at kunne forebygge en lang rækkke af sygdomme. Samtidig indeholder selleri en masse sekundære plantestoffer, som ikke kun er ansvarlige for deres typiske aroma, men også har en positiv effekt på dit kæledyrs stofskifte. Selleri flagerne kan bruges til kaniner, marsvin, hamstere og andre gnavere.

Naturligt selleri til kaniner og gnavere

De naturlige selleri flager fra Peddy Farm Snack, er en sund tørret snack, som har mange gode fordele som et stort indhold af vitaminer, mineraler og luteolin, som et et plantenæringsstof som er godt for hjernen og de kognitive funktioner, som menes at kunne forebygge en lang rækkke af sygdomme. Samt selleri har ne god effekt på stofskiftet. Den naturlige selleri fra Peddy Farm Snack er helt uden kemiske tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Eget til kaniner, marsvin og andre gnavere
  • Mange vigtige mineraler og vitaminer
  • Med plantenæringsstof som er godt for hjernen og de kognitive funktioner
  • God effekt på stofskiftet
  • Fra EU

 

Størrelse: Ca. 10 x 10 x 2mm.

Indhold: 60g.

Sammensætning: 100% tørret selleri.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?