Peddy Farm Snack Rødbedetern - 150g

Peddy Farm Snack Rødbedetern - 150g

SKU: 6134

30,00 DKK
Rødbeder indeholder vitamin B, folinsyre, jern og kalium, sidst men ikke mindst indeholder rødbede naturligt rødt farvestof (betanin), hvilket er en naturlig og gavnlig antioxidant, som er med til at beskytte din kanin eller gnavers blodkar og celler

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Rødbedetern

Lækre tørret og 100% naturlige rødbedetern fra Peddy Farm Snack. Rødbedeternene er lufttørret og er perfekt egnet som en ekstra lækker snack eller et tilskud til din kanin eller gnavers daglige foder. Rødbeder har en masse værdifulde egenskaber som har en positiv effekt på vores elskede dyrs sundhed, rødbeder indeholder nemlig vitamin B, folinsyre, jern og kalium, sidst men ikke mindst indeholder rødbede naturligt rødt farvestof (betanin), hvilket er en naturlig og gavnlig antioxidant, som er med til at beskytte din kanin eller gnavers blodkar og celler. Faktisk svare 100g tørret rødbedetern til 1kg friske rødbeder. Rødbedetern er egnet til kaniner, marsvin, chinchillaer, hamstere mm.

Naturlige rødbedetern til kaniner og gnavere

De naturlige rødbedetern er mindre stykker rødbede som er en dejlig delikat og velsmagende snack, som indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler for din kanin eller gnaver. Rødbedeternene er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer
  • Rige på vitaminer og mineraler som vitamin B, folinsyre, jern og kalium
  • Rig på naturlige antioxidanter

 

Størrelse: Ca. 10 x 10 x 2 mm.

Indhold: 150g

Sammensætning: 100% tørret rødbede

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Kornmark - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?