Peddy Farm Snack Pastinak Tern - 90g

Peddy Farm Snack Pastinak Tern - 90g

SKU: 6189

25,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Pastinak Tern

De lækre naturlige og blot tørrede pastinak tern fra Peddy Farm Snack, er lufttørrede og kan gives som en sund snack eller som et tilskud til den daglige foder. Perstinak indeholder til sammenligning med gulerødder et højere indhold af forskellige vitaminer, mineraler og understøtter immunforsvaret ved hjælp af sekundære plantestoffer og regulerer samtidig blodsukkerniveauet. Samtidig giver pastinak massere af energi, rodkalium, kalcium, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, jern, zink og indeholder et højt fiber- og stivelsensindhold. Egnet til kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer mm.

Naturlige Pastinak til kaniner og gnavere

De smagsfulde tørrede pastinak tern er et sund og delikat snack til din kanin eller gnaver, de er fyldte med vigtige mineraler og vitaminer, som blandt andet den store mængde fibre, til at opretholde en sund tarmflora og sikre at fordøjelsessystemet er stabilt og fungerende. De lækre naturlige pastinak tern er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Fyldt med vitaminer og mineraler
  • Højt indhold af fibre og stivelse
  • Utrolig sunde
  • Fra EU

 

Størrelse: Ca. 10 x 10 x 2 mm.

Indhold: 90g.

Sammensætning: 100% tørret pastinak

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?