Peddy Farm Snack Morgenfrueblomster - 100g

Peddy Farm Snack Morgenfrueblomster - 100g

SKU: 6080

25,00 DKK
Morgenfrueblomster har mange gavnlige egenskaber som både renser, plejer og stimulere din kanin og gnaver.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Morgenfrueblomster

De lækre, naturlige og tørrede morgenfrueblomster fra Peddy Farm Snack, er en sund snack som er perfekt egnet som godbidder eller som et tilskud til din kanin eller gnavers foder. Morgenfrueblomster både smager og dufter utrolig dejligt. Selve morgenfrueblomsten er leverstimulerende, blodrensende, vanddrivende og letfordøjelig. Udover det er morgenfrueblomsten virus- bakterie- og svampehæmmende, det er en snack som har mange gavnlige egenskaber. Må gives til blandt andet kaniner, marsvin og hamstere.

Naturlige morgenfrueblomster til kaniner og gnavere

De 100% naturlige og blot tørrede morgenfrueblomster er en sund og gavnlig snack, med mange forskellige gode egenskaber som både renser, plejer og stimulere til kanin og gnaver. Morgenfrue renser og plejer systemet, mens duften og smagen stimulere din kanin og gnaver. De lækre morgenfrueblomster er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Understøtter immunsystemet
  • Let fordøjelige

 

Indhold: 100g

Sammensætning: 100% tørret morgenfrueblomster

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?