Peddy Farm Snack Kørvel Stilke - 100g

Peddy Farm Snack Kørvel Stilke - 100g

SKU: 6394

25,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Kørvel Stilke

Tørrede og 100% naturlige kørvel stilke fra Peddy Farm Snack. Kørvel stilke har en appetitvækkende virkning og kan hjælpe i tilfælde af fordøjelsesproblemer. De er samtidig rige på magnesium, jernholdig og Vitamin A og C. En lækker snack til kaniner, marsvin, chinchillaer, deguer, hamstere mm. Kørvel stilke kan bruges som en snack eller et tilskud til den daglige foder. Sidst men ikke mindst indeholder kørvel stilke gavnlige egenskaber mod forstoppelse og til at lindre oppustethed.

Naturlige kørvel stilke til kaniner og gnavere

De utrolig populære og lækre kørvel stilke er en appetitvækkende snack, som er rig på blandt andet vitaminer. En perfekt snack til unge som gamle kaniner og gnavere. De lækre kørvel stilke er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på A og Cvitamin
  • Med mineraler 
  • Hjælper mod fordøjelsesproblemer

 

Indhold: 100g.

Sammensætning: 100% tørret kørvel stilke.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

PetDK Fiberhø - 2,5kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?