Peddy Farm Snack Gulerodstern - 150g

Peddy Farm Snack Gulerodstern - 150g

SKU: 6165

25,00 DKK
Gulerødder er rige på vitaminer, næringstoffer og naturlig karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner, samtidig hjælper de mange gavnlige næringstoffer i gulerødder blandt andet til en sund hud, en flot blank og kraftig pels.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Gulerodstern

Lækre 100% naturlige og blot tørrede gulerodstern fra Peddy Farm Snack, en sund snack til kaniner og gnavere. Gulerodsternene er lufttørret og kan bruges som en snack eller som et tilskud til dit kæledyrs daglige foder. Gulerødder er rige på vitaminer, næringstoffer og naturlig karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner, samtidig hjælper de mange gavnlige næringstoffer i gulerødder blandt andet til en sund hud, en flot blank og kraftig pels. Faktisk svare 150g gulerodstern til 1,5kg friske gulerødder, men de tørrede gulerodstern er blot mere smarte, da de holder sig friske længere tid og er nemmere at dosere i fx. foderet, du kan fodre med gulerodstern i både tør og opblødt tilstand. Gulerodstern fra Peddy Farm Snack, er en sund velsmagende snack til kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer og andre gnavere.

Naturlige gulerodstern til kaniner og gnavere

De naturlige gulerodstern er mindre stykker gulerødder som er en dejlig delikat og velsmagende snack, som indeholder mange vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer til din kanin eller gnaver. Gulerodsternene er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer og mineraler
  • Rige på gavnlige næringsstoffer
  • Rige på karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner,
  • Sikre en sund hud, en flot blank og kraftig pels.
  • 150g svare til 1,5kg friske gulerødder

 

Størrelse: Ca. 10 x 10 x 2 mm.

Indhold: 150g

Sammensætning: 100% tørret gulerod

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Kornmark - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?