Peddy Farm Snack Gulerodschips - 100g

Peddy Farm Snack Gulerodschips - 100g

SKU: 6264

20,00 DKK
Gulerødder er rige på vitaminer, næringstoffer og naturlig karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner, samtidig hjælper de mange gavnlige næringstoffer i gulerødder blandt andet til en sund hud, en flot blank og kraftig pels.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Gulerodschips

100% naturlige og lækre tørrede gulerodschips fra Peddy Farm Snack. Gulerodschipsne er en sund snack til kaniner og gnavere de er tørret og kan bruges som en snack eller et tilskud til dit kæledyrs daglige foder. Gulerødder er rige på vitaminer, næringsstoffer og naturlig karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner, samtidig hjælper de mange gavnlige næringstoffer i gulerødder blandt andet til en sund hud, en flot blank og kraftig pels. 100g gulerodschips svare til 1kg friske gulerødder, men de tørrede gulerodschips er blot mere smarte, da de holder sig friske længere tid og samtidig er nemme at dosere i foderet. Du kan fodre med gulerodschips i både tør og opblødt tilstand. Gulerodschips fra Peddy Farm Snack, er en sund velsmagende snack til kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer og andre gnavere.

Naturlige gulerodschips til kaniner og gnavere

De naturlige gulerodschips er mindre stykker gulerødder som er en dejlig delikat og velsmagende snack, som indeholder mange vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer til din kanin eller gnaver. Gulerodschipsne er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer og mineraler
  • Rige på gavnlige næringsstoffer
  • Rige på karotin, som bruges mod diarré og fungere som beskyttelse mod infektioner,
  • Sikre en sund hud, en flot blank og kraftig pels.
  • 100g svare til 1kg friske gulerødder

 

Indhold: 100g.

Sammensætning: 100% tørret gulerod

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg
JR Farm Gulerodsgnask - 60g
JR Farm Gulerodsrødder 50g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?