Peddy Farm Snack Blå Kornblomst- 150g

Peddy Farm Snack Blå Kornblomst - 150g

SKU: 6141

45,00 DKK
En delikat snack som har mange gode fordele både til at give mere appetit, en fordøjelseseffekt og så er Kornblomst kendt for at være et vanddrivende middel som beroliger og stabiliserer ved indtagelse.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Blå Kornblomst

En lækker velsmagende snack fra Peddy Farm Snack bestående af 100% naturligt og tørret blå kornblomst (Centaurea cyanus), den er perfekt egnet som snack eller en tilsætning til dit kæledyrs daglige foder. Blå kornblomst har en fordøjelseseffekt og appetitlig effekt, samtidig er kornblomst kendt for at være et vanddrivende middel, som også beroliger og stabiliserer ved indtagelse. Blå kornblomst er egnet til kaniner og gnavere.

Naturlig blå kornblomster til kaniner og gnavere

De blå kornblomster fra Peddy Farm Snack er en naturlig delikat snack som har mange gode fordele både til at give mere appetit, en fordøjelseseffekt og så er Kornblomst kendt for at være et vanddrivende middel som beroliger og stabiliserer ved indtagelse. Den blå kornblomst er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • fordøjelseseffekt
  • Appetitlig effekt
  • Vanddrivende
  • Beroliger og stabiliserer ved indtagelse

 

Indhold: 150g

Sammensætning: 100% tørret blå kornblomst.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?