Nytår med hunden eller katten

Giv din hund eller kat et sikkert og godt nytår

 

De fleste hunde og katte frygter nytårsaften og bliver skræmte, nervøse eller stressede af fyrværkeri larmen og lysglimtet. Derfor findes der et stort udvalg af beroligende tilbehør til at hjælpe vores firbenede venner med at få en tryggere aften.

Nytårsaften er en stor fest for os mennesker. Men nogle af vores kære hunde eller katte, frygter direkte denne aften.

 

Hos DyreVerdenen forsøger vi altid at rådgive og vejlede omkring alt til dit kæledyr, og nytårsaften er ikke en undtagelse. Vi har forsøgt at samle lidt råd her og er selvfølgelig altid klar på at hjælpe dig med evt. spørgsmål eller råd.

 

  • Gå en lang tur med hunden først på dagen, dermed sikre du den gode tur er overstået og hunden dermed ikke går grib af denne nytårsaften. Gerne en lidt længere end normalt.

 

  • Tag evt. i hundeskoven med hunden og bliv krudtet lidt af inden den hårde aften.

 

  • Det er utrolig vigtigt din hund er underholdt hele aftenen, fx i form af massere legetøj og gnaveben eller lign.

 

  • Denne her aften, ville det være en stor fordel at give hunden aftensmad senere end normalt. Grundet når din hund har en mættet mave, ville dens få en god træthedsfornemmelse og dermed have lidt mere ro i sig selv.

 

  • Skab et trygt og sikkert rum til din hund eller kat, ved at holde vinduerne lukket og gardiner eller persienner rullet ned. Dermed afskærmer du din hund for de ubehagelige lysglimt og de værste lyde. En fordel kan også være at lave en form for hule til hunden. Har hunden et bur kan dette dækkes til med et tæppe og være åben, så hunden altid kan gå der ind.

 

  • Lidt dæmpet musik eller et tændt tv i rummet, kan også hjælpe på at holde din hunds fokus på nogle rolige lyde.

 

  • Forsøg selv at være rolig omkring din hund eller kat, og undgå at blive for vild omkrig dit kæledyr, undgå fx børn der løber ind og ud og råber og skriger, pludselige råbende folk.

 

  • Drop evt. indendørs bordbomber, da din hund med stor sandsynlighed ville stresse af dem og blive skræmt mere.

 

Du/I er selvfølgelig velkommen til at kontakte os og få en snak omkring hvad der evt. ville være bedst for din hund, kat eller generelt kæledyr. Enten i butikken, på mail webshop@dyreverdenen.dk eller på tlf. 52115040 eller direkte i chatten på webshoppen.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?