Northmate DoGo Hunde Aktivitetslegetøjs Spil i Plastik og Reb - Til Godbidder eller Foder - - - -

SKU: N10401

195,00 DKK
Et udfordrende spil til hunde i alle størrelser og aldre

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Northmate har lavet denne her nyhed kaldet DoGo. Et sjovt og udfordrende spil til hunde, der kombinerer leg med foder eller godbidder. DoGo stimulerer din hunds intelligens og evne til at løse opgaver. Når hunden dagligt bruger DoGo får den skærpet sine sanser, trænet sin motorik og opnår en mere ensartet fordøjelsem grundet det tar til at få det ud. Resustatet er en gladere og sundere hund som er velstimuleret.

DoGo består af 6 runde kugler i plast og gummikant omkring åbning som er fastgjort med reb samt 6 mindre orange kugler, som er fastgjort seperat med reb.

Du placerer lidt foder eller godbidder i de grønne kugler og blokere udgangshullerne ved at indsætte de orange kugler. Afhængigt af den ønskede sværdhedsgrad kan reb og kugler være løst forbundet elelr bundet hårdt sammen til en knude. 

Nu skal hunden trække, vriste eller kradse de orange kugler ud af de grønne kugler for at kunne slikke eller vippe indholdet ud. Indtil din hund helt forstår hvordan Northmate DoGo fungere og anvendes, anbefales det at du samarbejder med din hund om at løse opgaven.

Produktet er designet til brug af alle hunde uanset vægt og race. Den er lavet af forstærket reb og meget holdbar plastik som er fødevare kvalitet og ka bruges både indendørs og udendørs.

 

  • Udfordrende spil
  • Tørfoder eller godbidder
  • Til alle størrelser hunde og hvalpe
  • Fødevare kvalitet
  • Ekstra holdbart plastik og reb
  • Indendørs og udendørs brug

 

Størrelse: 27 x 27 x 9 cm

 

Mål: L27 x B27 x H9 c

Produkt video:

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?