Mush Barf

Mush Barf til hunde & katte

Mush er et kvalitets barf produkt, hvor du som ejer, kun skal sætte dig minimalt ind i at barfe, du skal ikke selv blande det forskellige, men du køber færdige poser eller æsker med færdig blandet Mush barf, hvor du max skal blande små tilsætninger som Mush grøntsagsblanding eller lign. Foderet indeholder alt det nødvendige som et højt indhold af kød, knogler / ben og lever / indvolde.

OBS: Mush er frostfoder og sælges kun i vores fysiske butik

Mush Barf i høj kvalitet

Mush er et høj kvalitets råfoder til hunde og katte, det er produceret i Finland af høj kvalietes kød, ben, organer og grøntsager, alt Mush er nøje kontroleret fra start til slut produkt og vi modtager det direkte på frost fra Finland, dette sikre du altid kan købe et så frisk produkt som muligt. Alt Mush er 100% naturligt, uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andet billigt fyldstof. Du finder hos os også forskellige grøntsagsblandninger, ben osv. fra Mush.

Mush barf hundefoder

Ved at råfodre din hun med Mush barf sikre du din hund eller hvalp får et nærringstigt, sundt og 100% naturligt foder i høj kvalitet. Foderet er blandet  nøje til lige præcis de forskellige formål og er et helt færdig blandet naturligt råfoder, de forskellige varianter fås i forskellige størrelser, men nogle fås i 800g, 3kg og 10kg. Mush er formet som små kødboller eller i 10kg pakkerne, i mindre blokke, dette gør det nemt at give din hund barf.

Mush barf kattefoder

Du kan bruge Mush råfoder til din kat eller killing, for at sikre dens mad er så naturligt som muligt, dette sikre du får en sund, glad og mæt kat, som modtager barf som er færdig blandet og helt uden tilsætninger, konserveringsmidler eller billige fyldstoffer. Mush til katte er lavet i mindre kødboller eller i den store pakke i mindre blokke, dette gør det nemt at give din kat barf.

Hvordan barfer man med Mush?

For at give din hund eller kat det mest optimale barf og får at sikre det at give det bedste heldbred, behøver din hund eller kat en balanceret kombination af kød, ben og organer fra forskellige dyr. Barf er det mest naturlige din hund eller kat kan komme til at spise, faktisk er det så tæt som muligt det som en hund, ville have spist i naturen. Mange siger samtidig at barf er den bedste og mest næringsrige måde du kan fodre dit hund eller kat på. Mush er samtidig den mest enkle måde at barfe på og du sikre at din hund modtager præcis hvad den har behov for, uden du nøje skal afmåle de forskellige dele, Mush barf er nemlig færdig blandet kødboller eller blokke på frost, lige til at tage ud at tø op og senere give direkte råt. Et kvalitets råfoder til hunde og katte.

Bruger du Mush Vaistro som er et fuldfoder som fås til alle typer af hvalpe, killinger, voksne hunde, voksne katte og dyr med allergi, behøver du ikke en bred viden omkring råfoder for at barfe, de har samlet alt du behøver i kødboller, de er 100% naturlige. Så helt uden tilsætninger, konserveringsmidler eller billige fyldestoffer.

Hvordan starter jeg på Mush barf?

For at starte Mush op med en hund, skal du starte med Mush Vaistro Grøn, den sikre din hunds mave og system skånsomt starter op til at vende sig til råfoder, den gør det enkelt og trygt at begynde på at barfe. Det er et fuldfoder til hunde, som er godt nærende og med lidt lavere indhold af ben. Den sikre din hund vænner sig til det i maven og kan opbygge en rig bakterieflora i fordøjelsessystemet. Du vælger selv om du skifte tørfoder ud med barf med det samme, eller du kan skifte løbende ud ved at blande tørfoder og barf, eller skifte måltiderne ud gradvist. Vær opmærksom på din hund kan reagere med en smule løs mave, de første dage, men dette stopper hurtigt.

Vaistro Grøn passer perfekt til små hunderacer, ældre hunde, hunde med sart mave og kræsne hunde. Du finder den i 800g, 3kg og 10kg pakker.

Mush barf til hvalpe

Vis du har en hvalp anbefaler vi at du også begynder på Mush Vaistro Grøn, efter du minimum en uge har givet den grønne version, kan du gå over til en af de to hvalpe versioner, indtil din hvalp stopper med at vokse i højden.

Hvor meget Mush barf skal jeg give min hund?

En voksen hund, skal have omkring 2% af dens kropsvægt i Mush pr. dag. De helt små hunderacer spiser normalt 3% af deres kropsvægt om dage og de aktive hårdt arbejdemde hunde skal have op til 5% af deres kropsvægt om dagen. Du skal holde nøje øje med din hunds tilstand, set oppefra hunden skal den have en tydelig talje, hvor du også skal kunne føle dens ribben med hænderne, men de må ikke virke tydelige eller skarpe. Vi anbefaler til voksne hunde at du fodrer en gang om dagen, da dette er det mest naturlige for dem, vis din hund er vant til at spise flere gange om dagen, skader det dog ikke at fortsætte på den måde.

En hvalp har brug for mere Mush, da den skal kunne voksne sig sund og rask, derfor skal de have omkring 5-10% af dens kropsvægt fordelt på 2-4 måltider om dagen. En 8 ugers hvalp skal ahve omkring 10% fordelt på 4 måltider og derefter falder fodermængden langsomt i takt med at den vokser, hold øje med din hvalps energi og husk den skal være mæt og glad, men samtidig stadig holde en tydelig talje, dermed sikre du også dens led ikke belastes unødvendigt. Husk at give Mush Vaistro hvalpefoder, så længe din hvalp vokser i højden.

Dette skal du altid huske, du er den som kender din hund bedst og alle hunde er forskellige, derfor er talene oven over meget vejledende og du skal finde den "rigtige" mængde, ved at holde øje med din hund, da det afhænger meget af din hunds alder, aktivitetsniveau, stofskifte mm. Derfor er din hund for tynd, giv den mere mad, er den for tyk, giv den mindre.

Skal jeg tilsætte noget til Mush Vaistro barf?

Nej, du behøver på ingen måde at tilsætte noget ekstra, det er helt naturligt og er i forvejen blandet med alt nødvendigt. Vaistro indeholder nemlig alle både råt kød, ben og organer fra tre forskellige dyr, samt en smule grøntsager, det betyder de alle indeholder de helt rigtige næringsstoffer.

Hvor hurtigt vænner min hund sig til råfoder fra Mush?

Det kan tage lidt tid at vænne sig til det og det er helt normalt vis din hund får lidt dårlig mave, da den skal vænne sig til at få helt råt kød, det er nemlig meget anderledes for hundens mave, den har nemlig ikke været vant til så næringsrig mad. dens mave er ofte normal igen indenfor en uge eller to.

Hvordan laves Mush Barf?.

Du kan se hvordan Mush laves lige HER

Hvor kan jeg købe Mush Vaistro Barf?

Du kan købe dit Mush batf direkte i vores fysiske butik i 4681 Herfølge, lige nær Køge, Ringsted og Haslev på Sjælland. Vi har de fleste varianter til hunde og katte, i vores frysere. Hos os kan du altid købe Mush direkte i vores åbningstider. Bemærk at Mush er frostfoder og derfor ikke kan sendes.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?