Månedsbox til hunde

Har du selv prøvet de populære abonnementsordninger, hvor du hver måned får tilsendt udvalgte produkter fra dine yndlingsmærker? Hvorfor ikke forkæle din hund på samme måde? Det kan du gøre med vores PeddyBox til hunde. Det er en nøje udvalgt månedsbox til hunde.

I PeddyBox er alle vores produkter håndvalgt. De er valgt meget omhyggeligt med henblik på, at din hund skal forkæles ekstra godt. Hvem ved, måske får din hund en ny yndlings godbid? Det kan også være PeddyBox overrasker din hund med et nyt yndlingsstykke lejetøj.

Her kan du læse meget mere om, hvad PeddyBox er, og hvad vi kan tilbyde dig og din hund med vores helt egen månedsbox til hunde.

Hvordan fungerer vores abonnement boks til hunde?

Vores månedsbox til hunde kalder vi for PeddyBox. PeddyBox er en måde at forkæle din hund hver eneste måned. Her er produkterne nøje udvalgt, og din firbenede ven vil takke dig for de mange overraskelser i boksen.

Det kan være svært at udvælge produkter til forkælelse af din firbenede bedste ven. Derfor gør vi det nemt og overskueligt at bestille en månedsbox til hunde på abonnement. Herunder kan du se de to nemme og simple trin til at forkæle din hund med en PeddyBox:

 1. Bestil din PeddyBox på vores hjemmeside

 2. Modtag din PeddyBox helt automatisk – hver måned

Fordelen ved PeddyBox er, at der ikke er nogen binding på dit abonnement. Vi tilbyder derimod 100% tilfredshedsgaranti.

5 gode grunde til at bestille en PeddyBox

Der er mange gode grunde til at tilmelde dig vores månedsbox til hunde. Her er de tre vigtigste:

 1. Din hun vil elske dig for den ekstra forkælelse

Forestil dig, at der hver måned kommer en pakke kun til dig. Forestil dig så, at den pakke er fyldt med lækre og spændende sager. Du ville elske det – og det vil din hund også. Det kan med sikkerhed også dufte, det er til den, hvis den er fyldt med godbidder.

 1. Det sparer dig for tid

Du slipper for at bruge lang tid hos dyrehandleren. Der er så mange muligheder, og du vil gerne give din hund det bedste af det bedste. Med en månedsbox til hunde har du altid noget spændende og nyt at forære din bedste ven. Det er helt uden du selv behøver at bruge tid på at tænke på det, udvælge det og købe det.

 1. Det giver dig og din hund en hyggelig stund

Hver måned kan både du og din hund se frem til at åbne PeddyBox sammen. Din hund vil elske at åbne det lækre indhold sammen med dig. Herefter kan i også udforske, hvad der er i boksen sammen.

 1. PeddyBox er for hunde i alle størrelser

Vores månedsbox til hunde er for alle hunde. Det er lige meget, om din hund er lille eller stor. Du kan med ro i maven bestille en PeddyBox, uanset om du har en Fransk Bulldog eller en Golden Retriever.

 1. PeddyBox-dagen bliver den bedste dag på måneden

Overraskelser og spænding kan man ikke få nok af. Din hund vil hurtigt finde ud af, hvem den lækre forkælelse er til. Den vil helt sikkert elske at være i fokus en gang om måneden.

Hvilken af vores goodiebox til hunde, skal jeg vælge?

Inden du bestiller en abonnementsboks til din hund, skal du kun tage stilling til ét spørgsmål; Skal din hund have en Godbidsbox, legetøjsbox og CombiBox?

Du kan vælge mellem tre typer af PeddyBox til din bedste ven. Er din hund meget legesyg, så anbefaler vi en Legetøjsbox. Er din hun derimod glad for godbidder, kan du forkæle den med en Godbidsbox. Kan du ikke vælge mellem de to, kan du overraske din hund med både legetøj og godbidder med vores ComibiBox. Du kan læse mere om de forskellige typer af abonnement bokse til hunde, vi tilbyder, i de næste afsnit.

Uanset hvilken type af månedsbox til hunde, du vælger hos os, så kan du være sikker på, at den opfylder følgende 6 punkter:

 • Du får kvalitetsprodukter, der er tilpasset din hunds størrelse

 • Prisen er fordelagtig – du sparer penge på godbidder og legetøj

 • Hver måned håndvælger vi nye og spændende produkter til boxen

 • Kun én månedlig betaling med vores abonnementsløsning

 • Der er ingen binding – og du kan nemt opsige dit abonnement

 • Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på din første box

Hvorfor skal jeg vælge en Legetøjsbox?

Hos os kan du vælge en månedsbox til hunde med legetøj. Det betyder, at du hver måned forkæler din hun med nyt, spændende og sjovt legetøj fra vores favorit mærker. Dette legetøj kan du bruge til at stimulere din hund med anderledes aktiviteter. Her er der til lang tids underholdning.

En PeddyBox Legetøjsbox introducerer dig og din hund for nyt og anderledes legetøj, end i måske plejer at hive ned fra hylden. Med denne abonnement boks til hunde kan i få nye og sjove oplevelser måned efter måned. Med denne legetøjsbox er der både fokus og opmærksomhed på din hund.

Alle de produkter vi tilføjer legetøjsboxen er af den bedste kvalitet. De er også blandt favoritterne på vores egne hunde. Her kan du virkelig se frem til en månedlig hyggestund med din hund.

Hvorfor skal jeg vælge en Godbidsbox?

Du kan vælge en månedsbox til hunde med godbidder hos os. Den hedder PeddyBox Godbidsbox. Her fylder vi hver måned boksen med lækre godbidder fra de bedste mærker. Med Godbidsboxen kan du introducere din hund for anderledes godbidder. Her kan du udfordre din hunds smagssans med spændende, nye muligheder.

PeddyBox Godbidsbox giver din hund mulighed for at opleve flere nye yndlingssnacks. Det giver smagsoplevelser, som din hun ellers ikke ville have fået. Alle godbidder i Godbidsboxen er af den bedste kvalitet. De er udvalgt ud fra, hvad der er populært hos vores egne hunde.

Hvad er en CombiBox?

Det er muligt at forkæle din hund med både godbidder og legetøj hver måned. Det kan du gøre med vores PeddyBox Combi, som er fyldt med nøje udvalgte godbidder og legetøj. Dette er den bedste måde at forkæle din hund hver måned.

Det er kun det bedste, der er godt nok til din hund. Derfor skal du vælge vores PeddyBox CombiBox. Den indeholder nemlig både godbidder og legetøj. Hver måned kan du introducere din hund for ny livretter, favorit godbidder og aktivitetslegetøj. Det bliver sendt til dig én gang månedligt, uden du behøver at gøre noget. Nemmere bliver det ikke.

PeddyBoxen er tilpasset din hunds størrelse

Det er ikke alle hunde, der er ens. PeddyBox passer til alle hunde uanset racen, størrelsen og alderen. Det betyder også, at vores månedbox til hunde er tilpasset din hunds størrelse. Derfor er det vigtigt, du vælger en PeddyBox til den rigtige størrelse på din hund. Der skelnes mellem følgende størrelser i PeddyBox:

 • En lille hund på 0-9 kg

 • En mellem hund på 9-25 kg

 • En stor hund over 25 kg

PeddyBox er tilpasset din hund. Derfor får du f.eks. godbidder eller legetøj, der er beregnet til en lille hund, hvis du har en lille hund. Det samme gælder selvfølgelig også, hvis du har en stor eller mellem hund.

100% tilfredshedsgaranti på din første PeddyBox

Hvis din første Peddybox ikke falder i god jord hos din hund, behøver du ikke ærgre dig. Hvis produkterne er uåbnede i den originale emballage, kan du gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret. Her skal du blot returnere din månedsbox. Du skal returnere hele boksens indhold.

Hvornår modtager jeg min PeddyBox?

Du modtager din PeddyBox én gang om måneden, da det er et månedligt medlemskab. Alt efter weekender og helligdage bliver vores månedsbox til hunde at sendt omkring den 10. i hver måned. Herefter vil PeddyBox være fremme hos dig inden for 5 hverdage.

Du vil modtage en e-mail og sms fra GLS med information om leveringen, lige så snart vi har afsendt din PeddyBox. Normalt vil du modtage din første PeddyBox i løbet af få dage. Det afhænger af bestillingsdatoen.

Min hund var vild med nogle af produkterne i PeddyBox. Hvor kan jeg bestille mere?

Det er dejligt, at din hund er vild med produkterne i vores PeddyBox! Du kan nemt bestille mere på Dyreverdenen. Her har vi også andre godbidder i form af f.eks. hundekiks og kornfrie-, allergivenlige- og glutenfrie godbidder. Vi forhandler også meget forskellige legetøj til din hund.

Er der en bindingsperiode?

Det korte svar er nej. Der er ingen bindingsperiode på et PeddyBox abonnement hos Dyreverdenen. Du kan derfor stoppe dit abonnement med øjeblikkelig virkning. Du kan selvfølgelig også sætte det på pause uden ekstra omkostninger.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

En månedsbox til hunde på abonnement kan opsiges med øjeblikkelig virkning hos Dyreverdenen. Det betyder, at du ikke bliver trukket efter, du har sagt dit abonnement op. For at opsige dit abonnement skal du selv stoppe det direkte i din profil på vores webshop. Du kan også sende en opsigelsesmail til webshop@dyreverdenen.dk.

Når du opsiger dit PeddyBox abonnement, skal du senest opsige det den 15. i måneden. Ellers stopper dit abonnement først måneden efter. Her vil du både modtage og betale for den næste PeddyBox.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?