Lokal Dyrehandel nær Strøby

Alt til dit kæledyr i Strøby og omegn

Hos dyreverdenen.dk elsker vi dyr. Vi er en dyrehandel, som sætter en ære i at have alt det, som du kunne mangle til dit kæledyr. I vores webshop finder du et bredt udvalg af alverdens udstyr til dit kæledyr og vi sender gerne dine varer afsted til Strøby. Du er også meget velkommen til at komme og besøge os i butikken. Du finder os i vores butik, kun 15 minutter fra Strøby, hvor vi altid står klar med gode råd og vejledning til vores kunder – eller online på vores webshop.

Nyt til hunden

Vi fører en hel masse spændende produkter både til bl.a. hundeejeren og til hunden. Se for eksempel vores udvalg af halsbånd. Vi har garanteret noget, som passer til din hund. Vi er klar over, at alle hunde er forskellige og at hundens sind også skal afspejles i det udstyr, som man køber til den pågældende hund. Samtidig er det også vigtigt, at man som ejer kan se sin hund i udstyret. Vi har et bredt udvalg af foder og godbidder, så du kan forkæle din hund med lækkerier. Vi fører også produkter til pleje af din hund. Det er vigtigt at passe godt på din hunds tænder, så vi har forskellige løsninger til tandpleje. Vi har også forskellige produkter til pelspleje, lopper og flåter. Du er altid velkommen til at spørge via chatten på vores hjemmeside, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter til hunden.

En masse spændende til katten

Ud over en masse spændende produkter inden for pelspleje, foder, legetøj og seler så fører vi et stort udvalg af kradsetræer og katte huler. Det er utroligt vigtigt for din kats udvikling og leg, at den bliver udfordret i sin dagligdag. Er din kat en indekat, så kan det derfor være en god ide med et kradsetræ eller en hule. Tag et kig på vores webshop eller i butikken og oplev vores store sortiment af udstyr til katten.

Find alt til kanin og gnavere, reptil, fisk og fugl

Vi fører også et bredt sortiment at udstyr til andet end hunden og katten. Besøg vores hjemmeside og se det store udvalg. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde netop det udstyr, som du står og mangler til dit kæledyr.

Salg til dig der bor i Strøby og resten af landet

Er du fra Strøby, eller andre dele af landet, så tøv ikke. Besøg vores webshop og find netop det udstyr til dit kæledyr, som du står og mangler. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

 

Se mere på vores webshop https://dyreverdenen.dk/

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?