Lily's Kitchen Hvalpegodbidder Nappere - Med Kylling & Laks - 70g - Kornfrit

Lily's Kitchen Hvalpegodbidder Nappere - Med Kylling & Laks - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH550007

35,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Hvalpegodbidder Nappere - Med Kylling & Laks

Lad træningen begynde! Pakket fuld af læbe-slikkende lækkert, ordentligt kød, vil din hvalp gøre alle tricks på ingen tid med disse nibbles!
Lavet med frisklavet kylling og laks er de skånsomt bagt for en dejlig, sej, fleksibel tekstur. Disse nibbles er fyldt med værdifuldt protein og er en simpel lækker, naturlig godbid.

Disse fristende velsmagende godbidder er pakket fuld af ordentligt kød og fisk og er lavet med naturlige ingredienser og uden tilsætning af grimme eller korn – så du kan belønne din hvalp til enhver tid. Perfekt til træning, at sige 'ja' til god opførsel eller... bare fordi.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 8 uger gamle. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisktilberedt kylling (66%), frisklavet laks (20%), vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), kartoffel, persille. Tilsætningsstoffer: Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol ekstrakter fra vegetabilsk olie).

Kalorier:
402 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 31%
Råfedt og olier: 26 %
Råfibre: 1,5 %
Råaske: 4 %
Fugt: 22%

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?