Kong

Kong katte- hundelegetøjet er nok det mest kendte legetøj til dyr. De findes i tusenvis af varianter og der er noget til enhver hund. Samtidig er Kong hundelegetøjet ekstra holdbart og kan sikre mange timers sjov for din hund. Siden 1976 er Kong blevet kaldt det bedste hundelegetøj, når det gælder om kvalitet. Alt Kong hundelegetøj er lavet i slidstærke materialer.

 

6

Historien om Kong legetøj

Firmaets grundlægger Joe Markham, lavede det første Kong legetøj i 1970érne, da en fandt ud af at hans schæferhund Fritz ødelagde sine tænder ved at tygge på forskerte ting. Han fandt ud af at Fritz nød at tygge på en Volkswagen bus ophængsordning med hårdt gummi. Derfor brugte han omkring seks år på at eksperimentere med forskellige måder at få fremstillet et tyggelegetøj til Fritz i den samme størrelse og form, som han også kunne sælge til andre kæledyrsejere. En af hans venner kommenetere på et tidspunkt at legetøjet lignede en øreprop til king kong, deraf navnet Kong. Kong er idag nok det mest kendte Brand i verdenen og deres legetøj findes i tusenvis også til katte.

Stort udvalg af Kong produkter til hunde

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af hundelegetøj, udvalget dækker over de originale gummi legetøj til sjovt og populært legetøj som plyslegetøj, bolde, kastelegetøj, tøjbamser, tyggelegetøj og bidelegetøj til hunde. Kong er især kendte for deres gode og robuste materialer, som skal forsøge at få legetøjet til at holde ekstra længe hos de hunde, som ofte ødelægger andet legetøj. Materialerne er alle i en ekstra god kvalitet.

Det originale gummi materiale fra Kong er patenteret og sikkert at give hunden, materialet består af en holdbar og meget tyggefast form for gummi, materialet har Kong selv opfundet og fremstiller det selv.

Bemærk dog at selv Kong hundelegetøj kan gå i stykker, ofte ville det dog holde længere eller helt i forhold til andre mærker.

Kong kattelegetøj

Selv kattelegetøj producere Kong, lige fra Catnip til forskellige legetøj til laserpinde, alt for at sikre din kat noget anderledes og lækkert legetøj til katte.

Innovativt legetøj til hunde i god kvalitet

Alt Kong legetøj til hunde er lavet i utrolig god kvalitet, Kong er nemlig eksperter i at fremstille nye typer af legetøj til hunde, med nye gode ideer. Deres udvalg vokser og vokser konstant og idag har de legetøj til alle størrelser og aldre af hunde, lige fra de helt små hvalpe til ældre senior hunde. Selv de vand elskende hunde kan idag få flydende legetøj fra Kong.

Hvilket kong hundelegetøj er bedst for min hund?

Det kommer helt an på, hvilken type hund du har. Hvis din hund er en hvalp, skal du vælge et legetøj, der er sikkert og holdbart. Det er også vigtigt at vælge et legetøj, der passer til din hunds størrelse og alder. Hvis din hund er ældre, skal du vælge et legetøj, der ikke er for hårdt, da det kan skade dens mund og tænder. Kong hundelegetøj er et godt valg, da det er lavet af stærkt gummi, der er sikkert for din hund at tygge på. Det er også et godt valg, da det er holdbart og kan holde til at blive brugt over tid. Se udvalget på vores hjemmeside og find det populære legetøj til godbidder til din firbenede ben.

Hvor meget koster kong hundelegetøj?

Kong hundelegetøj kan variere i pris alt efter hvilken type legetøj, du leder efter. Der er et stort udvalg af Kong hundelegetøj, der starter fra omkring 50 kr. og går helt op til 250 kr. og derover. Det er en god idé at tjekke online for at se, hvilke typer Kong hundelegetøj der er tilgængelige, og hvad de koster. Kong er generelt ofte et godt aktivitetslegetøj men kan også bruges til træning.

Hvor kan jeg købe kong hundelegetøj?

Du kan købe kong hundelegetøj på mange forskellige steder. Du kan købe det online på vores hjemmeside, eller i vores fysiske butik i herfølge. Kong hundelegetøj er kendt for at være særligt holdbart, så det er et godt valg for hundeejere, der ønsker at give deres kæledyr noget, der kan holde til lidt af hvert.

Hvordan vælger jeg det rigtige kong hundelegetøj til min hund?

For at vælge det rigtige kong hundelegetøj til din hund, skal du først overveje hundens størrelse og alder. Hvis din hund er lille, skal du vælge et legetøj, der er lille og let nok til at bære. Hvis din hund er større, skal du vælge et legetøj, der er større og stærkere. Du skal også overveje, hvilken type legetøj din hund foretrækker. Nogle hunde kan lide at tygge på legetøj, mens andre foretrækker at lege med bolde eller andet legetøj. Når du har fundet det rigtige legetøj til din hund, skal du huske at kontrollere det regelmæssigt for tegn på slid og skader. Hvis du finder skader, skal du smide legetøjet ud og erstatte det med et nyt.

Er kong hundelegetøj sikkert for min hund?

Kong hundelegetøj er generelt sikkert for de fleste hunde. Det er lavet af stærke materialer, der er designet til at modstå både bid og slik, og det er ofte lavet af materialer, der er sikre at tygge på. Det er dog vigtigt at kontrollere legetøjet regelmæssigt for at sikre, at det ikke er beskadiget. Det er også vigtigt at holde øje med din hund, når den leger med Kong legetøj, da nogle hunde kan skille dele af legetøjet fra hinanden, hvilket kan være farligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?