Kattefoder på abonnement

At dit kæledyr får mad, er selvfølgelig ganske essentielt; dog er det også noget af det, der ikke er helt lige så sjovt at købe, som for eksempel et nyt legetøj eller en ny seng.

Af og til kan det også være, at du pludselig står i en situation, hvor du er løbet tør for kattefoder, og butikken ikke længere har åbent, hvorfor du skal til at improvisere.

Hvis du vil undgå dette, så kan du med fordel begynde at købe kattefoder på abonnement. Dette er en service, som vi tilbyder, fordi vi alt for mange gange har måtte improvisere en omgang aftensmad til kæledyret, som måske ikke var helt så nærende, som vi kunne tænke os.

Med denne løsning slipper du for bekymringerne, og du sikrer samtidigt, at dit kæledyr får en sund og nærende aftensmad hver aften.

Læs mere om muligheden her.

« 1

Hvilke muligheder giver det dig at købe kattefoder på abonnement?

At købe kattemad er en fantastisk mulighed for dig, da det lader dig glemme alt om køb af kattemad indtil du får en SMS, der fortæller, at nu kan du hente det i pakkeboksen - eller måske står det foran hoveddøren, når du kommer hjem.

Slip bekymringerne om, hvorvidt du kan nå at hente foder efter arbejdet, om de har den rette slags, og om du nu har husket at købe det.

Med kattefoder på abonnement sikrer du din kat nærende, sunde måltider hver gang.

Betaling

Hvis du bestillet noget fra vores hjemmeside Dyreverdenen.dk, accepterer du de gældende handelsvilkår, samt garanterer, at alle din oplysninger er angivet korrekt samt beskriver dig som køber.

Betalingen foregår via Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay, Paypal og kontant ved afhentning efter aftale. Transaktionen er lige så sikker, som hvis du bruger dit kort i supermarkedet, hvorfor du altså ikke behøver at bekymre dig om at blive snydt.

Beløbet trækkes først fra kortet, når pakke er sendt fra lageret.

Abonnementsbetingelser

At købe kattefoder på abonnement sikrer dig en fast leverance af kattefoder hver måned eller ifølge anden aftale. Både leveringen og transaktionen sker automatisk i henhold til aftalen, hvorfor der lader dig slippe alle tanker og bekymringer i forbindelse med kattefoder.

Betalingen af kattefoder via abonnement foregår ifølge samme vilkår som på resten af siden, og ligeledes via betalingskort i form af Dankort, Visa eller MasterCard.

Bindingsperiode

Hvis du vælger at udfærdige en aftale mellem dig og os, så kan du altid afmelde den igen med øjeblikkelig virkning, hvorfor du altså ikke binder dig for mere end den måned, som vi går ind i. Dette har ingen ekstra omkostninger for dig - og hvis du blot vælger at sætte det på pause, så er det også helt gratis.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du senest kan opsige dit abonnement den 15. i måneden, da du ellers både vil modtage kattefoderet samt betale for den næste Peddybox.

Hvis ikke du aktivt stopper dit abonnement, vil det automatisk fortsætte, hvilket tillader dig at glemme alt om køb af kattefoder.

Abonnementet stoppes direkte på din profil på webshoppen eller via en opsigelsesmail til webshop@dyreverdenen.dk.

Levering

Leveringen er selvfølgelig en stor del af at købe kattefoder på abonnement, og derfor er det også vigtigt, at det spiller hver gang - heldigvis er det også det, vi har oplevet, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du kan stole på dette aspekt.

Hos os har vi som udgangspunkt en leveringstid på mellem 1 og 5 dage, dog bestræber vi os på at have varerne leveret inden 3 dage, hvis de er på lager.

Da vi benytter GLS, er priserne på levering herefter. Det vil sige, at fragt koster fra 34 kr. til 73 kr., alt afhængig af vægt og om det skal leveres til pakkeshop, privat eller erhverv. Dog er der gratis fragt på ordrer over 499 kr. til den nærmeste GLS pakkeshop eller GLS Erhvervs adresse.

Ved køb af andet end kattefoder på abonnement er du selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Vordingborgvej 108, 4681 i stedet for at betale for fragten.

Returnering

På vores webshop har vi nogle enkelte genstande som vi desværre ikke returnerer, hvilket blandt andet inkluderer foder. Derfor er det altså som udgangspunkt ikke muligt at returnere en forsendelse i løbet af de 14 dages fortrydelsesret, som vi ellers normalt har på vores produkter.

Dog lader vi dig returnere din månedsboks, hvis ikke den falder i god jord hos dit kæledyr, hvis produkterne er uåbnede og i original emballage. Her gælder alle vores regler for returnering af varer.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?