Jobopslag

Udadvendt og smilende butiksmedhjælper til førende dyreforhandler i massiv vækst = dig?

 

Er du vores nye kollega?

 

Vi mangler i den grad dig, der lige som os, elsker dyr – og måske har en eller flere af slagsen derhjemme? Dig, der går op i altid at levere den bedste service til alle vores dyreglade kunder, og som er imødekommende og servicemindet. Dig, der trives i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, lige fra betjening af kunder og opfyldning af varer til produktion af videoer til vores sociale kanaler på Facebook og Instagram.

 

Vi søger dig, der er i dit es, når du er blandt mennesker. Du skal være selvkørende, lærenem, vant til at arbejde på en computer, og så skal du effektivt få noget fra hånden. Du har erfaring inden for kæledyr – særligt kaniner og/eller gnavere er et plus. Og så er du positiv af natur, sprængfyldt af godt humør og en masse gåpåmod.

 

Vi forestiller os, at du er uddannet butiksmedhjælper eller butiksassistent, men din baggrund er ikke afgørende – det er din indstilling til service til gengæld. Vi praler nemlig af at give branchens bedste rådgivning til vores kunder, både i butikken, på mail og telefon, og det forventer vi, at du også bidrager med. Vi lægger stor vægt på, hvem du er som person, på god kemi, og om du passer til vores hold.

 

Stillingen er i udgangspunkt fuldtid, og du kan se frem til en hverdag med masser af udfordringer, hvor der ikke er mulighed for at kede sig. Du kommer bl.a. til at betjene kunder i den fysiske butik, pakke webordrer, fylde varer op, producere indhold til SoMe, rydde op og give et nap med med rengøringen. Da vi har travlt, er det vigtigt, at du er mødestabil, punktlig og frisk på at arbejde nogen lørdage. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et job, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme dine ansvarsområder.

 

Hvem er vi?

 

Dyreverdenen er i rivende udvikling, og vi oplever stor succes. Du bliver en del af et mindre team med et godt, solidt og rart sammenhold, hvor du bliver en aktiv medspiller i at danne rammerne for virksomheden fremadrettet. Vi er vant til at arbejde sammen, og vi tror på vigtigheden af at spille hinanden gode.

 

Vi har base i Herfølge med egen, fysisk forretning. Her møder og servicerer vi vores kunder – både dem på to og fire ben – lige som vi har stort lager af varer til såvel butik som webshop, hvor vi oplever stor, daglig aktivitet.

 

Vi skal da høres ved!

 

Skynd dig at sende din ansøgning og dit CV til mikkel@dyreverdenen.dk hurtigst muligt med emnet ANSØGNING, så vi kan få dig med ombord. Vi mangler dig nemlig! Derfor indkalder vi løbende til samtaler og slår til, når vi møder den helt rigtige kollega. Løn efter kvalifikationer

 

Har du spørgsmål?

 

Så er du velkommen til at kontakte indehaver, Mikkel Nielsen på 52 11 50 40. Du kan læse meget mere om os og tjekke vores webshop og varesortiment på www.dyreverdenen.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?