iMarc Hundetegn

Kvalitets hundetegn fra iMarc lavet i hærdet aluminium, belagt med farve, 24 karat guld, 925 sterling sølv eller sten. Tegnene er holdbare og letlæselige. Du finder samtidig iMarc hundetegn i forskellige former som blandt andet ben, runde, hjerter, poter, military ID mm.

Altid inkl. gravering og ring til fastgørelse. Fragt 10kr med Post Nord eller leveret med dine andre vare.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Lidt om iMarc

iMarc er et stort firma beliggende i Phoenix, Arizona i USA, kaldet Western Engraves Supply Inc.. Firmaet er opstartet i 1981 og er den største producent af hundetegn og maskiner i verdenen. Kvaliteten på deres originale hundetegn er helt unik, holdbare og letlæselige, derfor holder de i mange år fremover hvis du køber et originalt tegn. Du finder over 50 forskellige slags hundetegn i et stort udvalg af farver og i flere størrelser. Imarc hundetegn er lavet af hærdet aluminium, så de både er lette og solide.

Hundetegnet er lovpligtet i Danmark

Det er lovpligtigt at hunden skal bære et hundetegn fra den er 4 måneder gammel, ellers kan du ved tilfælde af politiet finder hunden få en bøde. Samtidig sikre du at din hund kommer hurtigere hjem igen, hvis hunden bliver fundet. Det er lovpligtigt at skrive ejers navn og adresse. (Vi anbefaler blot efternavnet). Og vi anbefaler at skrive minimum 1 telefon nummer på hundetegnet, så du altid kan ringes op. Vi anbefaler IKKE at skrive hundens navn på tegnet, af hensyn til hvis de forkerte mennesker tar hunden med.

Et iMarc hundetegn til en hver smag

Hos os finder du et stort udvalg af iMarc hundetegn, så der ville med stor sansynlighed være et tegn for en vær, og et som passer lige præcis til din hund. Du finder et bredt udvalg af forskellige farver, design og størrelser af hundetegn hos os. De flotte udformninger, sikre at din hund altid ville se godt ud med dens nye tegn, iMarc tegn er samtidig letlæselige, lette og holdbare, grunden de er lavet i hærdet aluminium.

Gratis gravering af hundetegn

Hvis du køber et hundetegn hos os, er der altid gratis gravering på op til 2 sider med i prisen, du kan faktisk få graveret lige præcis hvad du ønsker på dit hundetegn. Husk dog altid det lovpligtige som er navn, adresse. (Vi anbefaler også minimum 1 telefon nummer). Der medfølger også en ring til fastgørelse af tegnet.

Holdebare hundetegn fra iMarc

Du finder vores hundetegn fra iMarc lavet i hærdet aluminium, som kan være belagt med farve, i 925 sterling sølv, messing eller 24 karabt guld og udvalgte med sten. De er alle holdbare grunden den hærdede aluminium. Bemærk vores iMarc hundetegn er de originale, de uoriginale er ikke hærdet, forskellen kan være svær at vide. Tegnene fra Imarc tåler alt slags vejr.

Billige hundetegn fra iMarc

Vores hundetegn er billige og graveres direkte i vores fysiske butik og sendes med dine andre vare eller alene med post nord som brev. Dette er for at holde dine omkostninger nede til fragten og sikre du får et billigt hundetegn leveret direkte hjem til dig. Alle vores billige hundetegn er samtidig inkl. gravering og ring til fastgørelse på enten selen eller halsbånden.

Køb hundetegn online

Du kan nemt og enkelt købe et hundetegn på vores webshop og få det leveret, nemmere bliver det ikke at forkæle din hund, du finder samtidig et stort udvalg af alt til din hund. De er alle inkl. ring til fastgørelse og billig fragt.

Køb et hundetegn i vores fysiske butik

Køber du et iMarc hundetegn i vores fysiske butik, for du det graveret med det samme på stedet, afhængigt af graveringen og antallet af sider, tar det omkring 5 minutter at få graveret dit hundetegn. Du kan samtidig vælge i mellem flere forskellige skrift typer og andre unikke muligheder. De er samtidig stadig inkl. ring til fastgørelse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?