Heuland Alpehø - 4kg - NYT Navn & Størrelse - 1 Høst

Mærke: Hubertus

SKU: HEU30044

139,00DKK

ekskl. levering

Ægte Heuland® - premium hø - flere vitaminer og mineraler Et blidt tørresystem tørrer høet, der er fortørret af solen.

Få besked når varen kommer på lager

Heuland Alpehø - 1 Høst

Høet som vokser i nærheden af Salzburger Salzkammergut på Alperne.

Ægte Heuland® - premium hø - flere vitaminer og mineraler Et blidt tørresystem tørrer høet, der er fortørret af solen. Dette sparer os for at skulle dreje høet mekanisk med traktoren. Resultatet: flere blade bevares. Der er mange vigtige vitaminer og næringsstoffer på bladene. På grund af den tidligere introduktion af høen bevares den grønlige naturlige farve af planterne (beta-caroten). Takket være det blide tørresystem garanterer vi også en konstant høj høkvalitet

Dækker det daglige ernæringsbehov hos kaniner og marsvin Sammensætningen af ​​de forskellige græsser og urter dækker ernæringsindholdet i din tamkanin eller marsvin

For et sundt kanin- og marsvinliv

Takket være det blide tørresystem garanterer vi meget mere jævn tørring. Dette reducerer også muligheden for dannelse af skimmel i høet. For selvom du ikke kan se skimmel i normalt soltørret hø, kan det stadig være til stede. Dette lægger en belastning på immunsystemet og kan gøre din kanin eller marsvin syg.

God fordøjelighed Jo ældre planterne bliver, jo mere lignificerer de. Lignin (ADL), som er ufordøjelig for kaniner, er ansvarlig for dette. Ligninindholdet i dette hø ligger i det lavere område og sikrer således god brugbarhed.

God til tandslidning Den naturlige struktur af dette høs fibre sikrer den nødvendige købsproces og tjener således til at nedbryde tænderne.

- Særdeles velsmagende
- Indeholder b.la. mælkebøtte, timothe og engrævehale
- Optimal fordøjelse
- Strukturen i høet hjælper med at slibe tænderne
- Innovativ og skånsom tørring og pakning

Det lækreste Heuland Alpe bjergenghø.

Heuland alpe høet er dejlig grønt og har en aromatisk intens lugt, de fleste kaniner og gnavere ikke kan modstå.

Høet er fra de østrigske foden af ​​Alperne Græs og urter af høj kvalitet venter på dine beskyttere. Den østrigske foden af ​​Alperne er kendt for sin mangfoldighed af planter. Med specielle frø sikrer vi, at det forbliver sådan. Følgende planter vokser blandt andet på vores Heuland® enge! Tysk rajgræs, eng rævhale, timothy græs, eng panicle, rødkløver, hvidkløver, hogweed, tuberous buttercup, mælkebøtte, ryllik, ribben, eng spidskommen, eng sorrel.

 

  • Kvalitets bjergeng hø
  • Med vigtige mineraler og vitaminer
  • Med vigtige næringsstoffer
  • Nøje valgt sammensætning
  • Egnet til kaniner og gnavere

 

Indhold: 4kg.

Heuland Alpe høet med den rigtige sammensætning.

Det er sammensætningen af råfiber som giver vores kaniner og gnavere, som fx. marsvin en god fordøjelse. Hø er et naturligt produkt, og derfor er værdierne udsat for naturlige udsving, men selve udsvingende på alpe høet er meget små, da de kun er produceret på de "eviggrønne enge.

Råfiber er ikke bare råfiber. Det er dog ikke dette indhold som siger meget om høet er godt for vores kaniner eller gnavere, men kun sammensætningen af cellevægskomponenterne. Råber består af cellevægsstoffer cellulose (svært at fordøje, samt hemicellulose (let at fordøje), samt ufordøjeligt lignin. For en ordenlig fordøjelighed må det samlede indhold af cellevægge NDF-indhold af råfiberet ikke være for højt, hubertus høet er relativt lavt ved kun 511g/kg TS, hvilket betyder en god sund fordøjelighed. Normalt er alm. hø på godt over 600g. Det grønne friske hø er ofte omkring de 550g/kg TS.

Analyse: råfibre 270 g / kg DM, råprotein 115 g / kg DM) Fremstillet af Heuland.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg
JR Farm Natur halm - 1kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?