Frontline Pour-On Vet Til Katte - 4x0,5ml

Frontline Pour-On Vet Til Katte - 4x0,5ml

SKU: EK073652

175,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Frontline Pour-On Vet Til Katte

Frontline Pour-On Vet til katte, er et unikt produkt med god effekt overfor lopper, flåter og bidene lus. Der ud over har Frontline en god effekt mod udviklingen af loppeæg, larver og pupper. Produktet dræber voksne lopper inden for 24 timer og forebygger nye loppeangreb i op til 5 uger. Forebygger udviklingen af loppeæg, larver og pupper i 6 uger. Dræber flåter og forebygger mod nye angreb i 2 uger, kan anvendes som en del af behandlingen af loppeallergi, kan også anvendes til drægtige og diegivende katte. Killinger må behandles fra de er 8 uger.

 

  • Effektiv mod lopper, flåter og bidene lus.
  • Alle størrelser kat
  • Også diegivende katte
  • Killinger fra de er 8 uger
  • Forebygger og behandler
  • Sælges kun til personer over 15 år.
  • Frontline vet. (fipronil)

 

Indhold: 4 x 0,5 ml

Indikatioter: Forebyggelse og behandling af loppe- og luseangreb og flåtangreb hos katte. Behandling af flåtangreb hos kat, kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af lopper. Kan anvendes til drægtige og diegivende katte.

Kontraindikationer: Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede katte. Produktet er kkun egnet til katte, til fx. kaniner kan bivirkningerne være dødelige. Må ikke anvendes sammen med andre loppemidler.

Bivirkninger: Yderst sjældent kan ses forbigående hudreaktioner, hudkløe samt hårtab. Undtagelsesvis kan ses savlen, reversible nervøse symptomer, opkastning samt luftvejssymptomer.

Forsigtighedsregler: Det bør undgås at katten slikker på behandlingsstedet efter behandling. Ved shampoobade nedsættes virkningsvarigheden. Fasthæftning af enkelte flåter kan forekomme. Behandlede katte bør omgås med forsigtighed indtil behandlingsstedet er tørt. Kontakt af produktet med mund og øjne bør undgås. Vask hænder efter brug.

Dosering: Til kat - 1 pipette à 0,5 ml. Dette giver en enkelt behandling og beskyttelse mod lopper i op til 5 uger. Mindste behandlingsinterval er 4 uger, da der ikke foreligger sikkerhedsundersøgelser.

Indehaver af markedsføringstilladelsen i Danmark: Merial Norden A/S.

OBS: Husk at læs indlægssedlen på produktet. Og vær opmærksom på, at vi grundet den gældende lovgivning fra lægemiddelstyrrelsen omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur. Dette gælder også selv om pakken er intakt.

Du kan læs mere omkring den gældende lovgivning på www.laegemiddelstyrelsen.dk 

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?