Frontline Kat Combo Vet - 3x0,5ml - Mod Lopper, Flåter og Lus

Frontline Kat Combo Vet - 3x0,5ml - Mod Lopper, Flåter og Lus

SKU: EK017452

199,00DKK

ekskl. levering

Sælges kun til personer over 15 år.

Få besked når varen kommer på lager

Frontline Combo Vet til katte, er et unikt 2 i 1 produkt med god effekt overfor lopper, flåter og bidene lus. Der ud over har Frontline en god effekt mod udviklingen af loppeæg, larver og pupper. Produktet dræber voksne lopper inden for 24 timer og forebygger nye loppeangreb i op til 4 uger. Forebygger udviklingen af loppeæg, larver og pupper i 6 uger. Dræber flåter og forebygger mod nye angreb i 2 uger, kan anvendes som en del af behandlingen af loppeallergi, kan også anvendes til drægtige og diegivende katte. Killinger må behandles fra de er 8 uger.

 

  • Effektiv mod lopper, flåter og bidene lus.
  • Alle størrelser kat
  • Også diegivende katte
  • Killinger fra de er 8 uger
  • Forebygger og behandler
  • Sælges kun til personer over 15 år.

 

Indhold: 3 x 0,5 ml

Indikationer: Behandling mod angreb af lopper, flåter og bidende lus hos katte og ilder. Produktet beskytter mod nye angreb af voksne lopper i op til 4 uger. Det forebygger loppernes formering ved at Frontline hæmmer udviklingen af æg (ovicid effekt) samt larver og pupper (larvicid effekt) fra æg lagt af viksne lopper i op til 6 uger hos katte. Effekten af Frontline over for flåter varer i op til 2 uger hos katte. Det kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af loppeangreb. Minimums behandlings interval er 4 uger.

Administrationsmåde: Til udvortes brug. Dosering: Til katte og ilder: giv en pipette af 0,5 ml. OBS. Der er forskel i styrkerne på produktet til hund og kat/ilder. Men bør ikke overdosere.

Dosering: Mindst 1 mg/kg. hunde mellem 11-57 kg. skal have 1 tablet med 57 mg. Hunde over 57 kg skal have 2. Du må max behandle 1 gang om dagen til lopperne er udryddet. Må ikke anvendes til hunde under 11 kg. benyt i stedet versionen til små hunde.

Drægtighed og diegivningende hunde: Kan anvendes til drægtige og diegivende hunde.

Bivirkninger ved Frontline: Blandt de mest sjældne bivirkninger, der er iagttaget efter brug er: forbigående hudreaktioner på applikationsstedet (hudmisfarvning, lokalt hårtab, kløe, rødmen) samt en genereal kløe og hårtag. Lige som udtalt savlen, reversible nervøse symptomer (forstærket berøringssans, depression, samt andre nervøse sympomer) samt opkastning og symptomer fra luftvejene observeret. Hvis katten eller ilderen kommer til at slikke på applikationsstedet, kan der forekomme voldsom savlen efterfuldt. Der kan ses forbigående ændringer af pelsens udseende på applikationsstedet (sammenfiltret eller fedtet pels.

Forsigtihedsregler: Badning med vand inden for 2 dage samt hyppigere end en gang om ugen efter behandling bør undgås. Ved at gentage shampoobad af katten eller ilderen nedsættes virkningsvarigheden på frontline. Der foreligger ingen data omkring mulighed for toksicitet af præparatet hos killinger yngre end 8 uger, der er i kontakt med behandlende moderdyr. Undgå at katten eller ilderen slikker på behandlingsstedet og at de ikke slikker hindanden efter behandlingen. Lige som man bør omgå behandlede katte og ildere med forsigtighed, indtil behandlignstedet er helt tørt. Tilhæftning af enkelte flåter kan forekomme. Undgå at få produktet i kontakt med mund og øjne. Vask dine hænder efter brug. Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Både dyr og mennesker med en kendt overfølsomhed over for insekticider eller alkohol nør undgå kontakt med produktet.

Indehaver af markedsføringstilladelsen i Danmark: Merial Norden A/S.

OBS: Husk at læs indlægssedlen på produktet. Og vær opmærksom på, at vi grundet den gældende lovgivning fra lægemiddelstyrrelsen omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur. Dette gælder også selv om pakken er intakt.

Du kan læs mere omkring den gældende lovgivning på www.laegemiddelstyrelsen.dk 

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?