Fluval

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor akvarier & tilbehør fra Fluval. Fluval er et kvalitets mærke og expterter indenfor akvarier og tilbehør til disse.

2

Om Fluval

Fluval brød første gang ind på den akvatiske scene i 1975 ved at introducere verdens første 3-trins filter med synkronmotorteknologi – et skelsættende gennembrud, der stadig anvendes i industrien i dag. Siden da har Fluval bygget en arv op omkring denne banebrydende ånd og ubønhørligt tilpasset sig i en foranderlig verden for at lancere innovative akvarieprodukter, der forbliver på forkant med teknologien, og som sætter barren i kvalitet, stil og funktionalitet.

Ud over sin produktionsrolle er Fluval stolt af sin velgørende og uddannelsesmæssige indsats, der giver tilbage til fiskeopdrættersamfundet, hvad enten det betyder at hjælpe med at finansiere beskyttelsen af vilde koralrev eller hoppe på et fly for at dokumentere truede fiskearter halvvejs rundt om i verden . Vores mission handler ikke kun om at bygge produkter, der efterligner den naturlige verden omkring os, men at inspirere akvarister på alle niveauer til at nyde og respektere den hobby, vi elsker i generationer fremover.

Køb Fluval produkter online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe dine nye Fluval produkter stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få dit Fluval tilbehør sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.

Køb dit nye Fluval tilbehør i vores fysiske butik

Du kan sagtens komme forbi vores fysiske butik indenfor vores åbningstider og få råd og vejledning eller bare føle de forskellige Fluval produkter og se hvad der passer ind i dit hjem eller til dig blandt vores store udvalg indenfor akvarier og tilbehør.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?