Vi gør opmærksom på der i øjeblikket er længere leveringstid end normalt! - Kontakt os på email for leveringstid!

Exo Terra Monsoon Solo ll - 14x14x17cm - 1,5l

SKU: HPT4200

799,00DKK

ekskl. levering

Exo Terra® Monsoon SOLO er et programmerbart tågesystem, der er velegnet til alle typer terrarier og drivhuse

Forudbestilling - Forventet levering 4 uger.

Exo Terra Monsoon Solo ll

Exo Terra® Monsoon SOLO er et programmerbart tågesystem, der er velegnet til alle typer terrarier og drivhuse. Det hjælper med at opretholde optimal fugtighed ved at generere en fin tåge med programmerede intervaller, hvis varighed og hyppighed let kan justeres afhængigt af typen af ​​hus eller plante. Hyppig misting hjælper med at stimulere avlsadfærd og er en nødvendighed, når der findes levende tropiske planter som Bromeliads, orkideer, mos osv.

Systemet kan programmeres til at tåge flere gange pr. 24-timers cyklus med sprøjtetid fra 2 sekunder op til 2 minutter. Reservoiret på 1,5 liter (0,40 gallon) sikrer kontinuerlig drift i flere dage uden behov for genopfyldning (ideelt til ferier!), Og reservoiret kan let genopfyldes uden at skulle afinstallere hele systemet.

Exo Terra® Monsoon Solo leveres med 1 let at installere dyse, men systemet kan udvides til at rumme op til 2 dyser, hvilket gør den ideel til op til 2 terrarier. (Vær opmærksom på, at hver ekstra dyse vil resultere i mindre ydelse fra hver installeret dyse.) Tågen, der produceres af disse specialdesignede dyser, er ekstremt fin og skaber en tågelignende effekt i terrariet eller drivhuset, og det ekstra lange rør gør det muligt at skjule enheden i et opbevaringsområde eller under terrariet i et skab.

  • Komplet anlæg med 1 dyse
  • Nem at tilslutte og installere
  • Nem at genopfylde
  • Ca. 2 meter vand slanger
  • der kan kobles højest 2 dyser på dette anlæg (tilkøb forlængersæt)
  • Kan sprøjte i forskellige retninger
  • Kan indstilles hvor lang tid der skal sprøjtes vand
  • 1,5 liter vand beholder

 

Størrelse: 14 x 14 x 17 cm - 1,5 liter.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?