Exo Terra Frog Pond Vandskål - Small - 75ml

SKU: HPT3175

89,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 7-14 dage

Exo Terra Frog Pond Vandskål - Small - 75ml

Tilstedeværelsen af rent og frisk vand er vigtigt for korrekt pleje og vedligeholdelse af fangede krybdyr og padder. Exo Terra® Frog Pond har en meget naturlig og realistisk pebble-rock finish, der integreres i enhver type terrarium. Frødammens unikke form giver dig mulighed for at installere dammen halvt forsænket i underlaget for at efterligne en randzone. Dette design giver nem adgang for krybdyr og padder til at hydrere, mens det lave vandområde og integrerede trin forhindrer dyrene i at drukne.

Padder drikker ikke vand, men genopbygger i stedet deres fugt- og ionniveauer gennem deres hud via osmose. De absorberer vand, via deres gennemtrængelige hud fra fugten i deres omgivelser samt ved at sidde med bagsiden i en lavvandet krop og opsuge fugt. Fordi de fleste padder formerer sig i midlertidige eller permanente lavvandede bassiner eller bærer deres haletudser til disse vandområder, er frødammen et vigtigt træk i ethvert tropisk terrarium.

Tilbyd frisk og rent vand på daglig basis! Behandl altid postevand med Aquatize (HPT1979) for at fjerne skadelige tungmetaller, klor og kloraminer, der er nødvendige for at give sikkert sundt vand til dine fangede krybdyr og padder. Forøg drikkevandets ernæringsmæssige værdi ved at tilføje flydende elektrolyt (HPT1993) og calcium (HPT1973) for at understøtte sund knogle- og muskelvækst hos dit kæledyrs krybdyr og padder.

  • Ideel til giftpile-frøer, løvfrøer og forskellige andre padder
  • Naturligt pebble-rock look integreres i enhver type terrarium
  • Forsænket placering giver krybdyr og padder nem adgang
  • Det lave vandområde og integrerede trin forhindrer dyr i at drukne
  • Let at rengøre fødevaregodkendt harpiks forhindrer udvikling af skadelige bakterier

Størrelse: 15 x 12,5 x 5,5 cm.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?