Exo Terra Bamboo Forest Floor - 4,4l

Exo Terra Bamboo Forest Floor - 4,4l

SKU: PT3111

75,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Exo Terra Bamboo Forest Floor

Exo Terra Bamboo Forest Floor er et flerlags substrat, der giver dig mulighed for at genskabe skovbunden, som den findes i naturlige bambusskove. Skovbunden er et af de mest karakteristiske træk ved bambusskovens økosystem. Det består normalt af to hovedlag;

Det øverste lag består hovedsageligt af frisk bladstrøelse
Basislaget består af rigt organisk stof - normalt nedbrudte blade & træ
Det øverste lag består af soltørrede dekorative bambusblade fra en bæredygtig ressource. Med dette dekorative toplag kan du faktisk skabe den bløde gulvbelægning, der findes i naturlige bambusskove. Bambusbladene giver et blødt lag, som dyr kan grave og dække deres hemmelige gemmested. De fleste krybdyr og padder fouragerer skovbunden på jagt efter mad og vand.

Det øverste lag dækker selve substratet nedenunder for at lette dets fugttilbageholdelse og forhindre jorden i at tørre ud. Disse biologisk nedbrydelige bambusblade er absolut fri for kemikalier og kan sikkert komposteres i din have.

Basislaget består af rigt organisk materiale fra bæredygtige formalede kokosskalfiber. Det er et 100% naturligt, økologisk og biologisk nedbrydeligt substrat med store hygroskopiske egenskaber. Dette basislag er et ideelt substrat til at skabe naturlige plantede terrariumopstillinger til fugtelskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr. Dens vandretention, naturlige rodhormoner og anti-svampeegenskaber fremmer plantevækst i dit terrarium.

Den unikke kokosmarv, der bruges til Exo Terra Bamboo Forest Floor, består af en blanding af korte fibre og kokos-tørvekornstørrelser lige fra grove granulat til fine klumper, hvilket resulterer i forbedret jorddræning og sund planterodsluftning.

Det øverste lag af bambusblade holder basislaget let fugtigt, hvilket letter vedligeholdelsen ved at fungere som et naturligt økosystem, hvor gavnlige organismer vil nedbryde affaldsstoffer og dermed reducere lugte.

Exo Terra Bamboo Forest Floor er varmebehandlet for at reducere bakteriel forurening.

 

  • 100% naturlig
  • Flerlags substrat
  • Ligner naturlig skovbund
  • Holder jorden blød og fugtig
  • Giver dine dyr mulighed for at gemme sig
  • Næringssubstrat for levende planter
  • Ideel til naturlige terrariumopstillinger
  • Varmebehandlet og lugtabsorberende
  • Lavet af en bæredygtig ressource
  • Kan sikkert komposteres

 

Indhold: 1,1 liter Bambus bladeog 3,3 liter kokusnødde fibre

Brugsanvisning: Fordel 2-4" (5-10 cm) af bundlaget på terrariegulvet. Vand eller dug substratet i henhold til det nødvendige fugtniveau. Placer dine dekorative genstande i terrariet, og dæk gulvet med det øverste lag dekorative bambus blade.

Brug et Exo Terra Hygrometer til at overvåge niveauet. For at øge luftfugtigheden i godt ventilerede terrarier eller dem med meget høje luftfugtighedskrav skal du placere en Exo Terra terrarium substratvarmer under terrariet. Spotrens sengetøjet dagligt, og udskift det helt med nyt sengetøj, når det er nødvendigt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?