Evapolar EvaLIGHT Plus Luftkøler til Kæledyr & Ejere - Hvid

SKU: 5292882000338

1.249,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Evapolar EvaLIGHT Plus Luftkøler til Kæledyr & Ejere

MØD EVALIGHT – EN KØLIG BRISE TIL DIT KÆLEDYR – TIL HJEMMET ELLER PÅ FARTEN

evaLIGHT Plus fra evapolar er en personlig og patenteret luftkøler, der ved hjælp af naturlig fordampnings-køling sænker temperaturen med 5-10 grader (C) i en zone på 1-2,5 m2 ved sengen, ved sofaen, på skrivebordet, på arbejdspladsen.

evaLIGHT Plus er baseret på evaBREEZE, evapolars unikke, patentbeskyttede filterteknologi, som hindrer vækst af bakterier og svamp – så vogt dig for kopiprodukter.

Den kølige brise indeholder fugt og skaber velvære for brugeren ved at modvirke tørre øjne og hud, også om vinteren hvor opvarmning kan skabe et tørt indeklima i boligen eller på kontoret.

Brugervenlig drejehjuls-betjening, hvor man kan justere blæserhastighed, farve og styrke på LED-lys i vandtanken (kan også slukkes helt), natfunktion, samt tidsindstillet slukning (timer). evaLIGHT Plus kræver ikke besværlige slanger, i stedet bare koldt og rent vand fra hanen, god ventilation samt lidt strøm fra en USB-port (min 2A), en power bank eller en almindelig stikkontakt.

Dækker (op til) ca. 2,5 m2, (se andre evapolar-modeller hvis behovet er mindre eller større). Det indbyggede evaBREEZE-filter skiftes efter behov, holder dog min. 1000 timer. Lydniveau: 25-45 db. Køleeffekt: 1190 BTU/h (afhænger af luftfugtigheden i rummet). Strømforbrug: 10 W. Vægt m/u vand: 1,2 kg/2,2 kg. Flytbar.

1 års garanti / 2 års reklamationsret. Brugsvejledning på dansk og engelsk. Telefon- og e-mail-service på dansk og engelsk.

 

  • Dækker op til 2,5m2, dvs. en dobbelt seng, et mindre sofaområde, et skrivebord
  • Dækker dit kæledyrs fortrukne opholdsted
  • Dansk & Engelsk brugsvejledning
  • Ledning med AC/DC adapter  (til stikkontakt)
  • 1 års garanti / 2 års reklamationsret
  • Det indbyggede evaBREEZE-filter skiftes efter behov, holder dog min. 1000 timer.
  • Lydniveau: 25-45 db.
  • Vægt uden vand: 1,27 kg

Afkøler luften

Naturlig fordampningskøling sænker effektivt temperaturen

Befugter

Skaber bedre indeklima ved at tilføre fugt til luften. Ideelt i tørre varme rum om vinteren, også.

Renser

Renser luften for støvpartikler for bedre indeklima og komfort, inkl. reduktion af forkølelsesvira

Miljø- og klimavenlig

Bruger ingen giftige freon-agtige væsker, kun koldt vand fra hanen. Blot 7W strømforbrug og biologisk nedbrydelige filtre.

Patenteret EvaBreeze™ filter hindrer vækst af bakterier og svamp

Freon-FRI

Fordampningskøling er en naturlig form for air-conditioning, og derfor indeholder Evapolars apparater ingen farlige eller miljøskadelige væsker som f.eks. freon. Evapolars produkter er derfor helt sikre til børneværelset.

Bio-resistent (uorganisk) stabilt materiale

I modsætning til cellulose (pap-)-baserede og andre “naturlige” materialer, er EvaBreeze™ filtre baseret på naturlige uorganiske nano-fibre, som består af glasfibre og basalt. Det hindrer vækst af bakterier og svamp.
Se evt. evapolars patent her (nyt vindue).

Økovenlig og biologisk nedbrydeligt

EvaBreeze™ filtre er fremstillet af et naturligt forekommende mineraler som ikke skader miljøet og filtrene er dermed 100% biologisk nedbrydelige.

Produkt video:

 

Tekniske specifikationer:

Ydelse

Køleeffekt: op til 1190 BTU/time
Virkningsområde: Op til 2,5 m²
Støjniveau: 25-45 dB

Tilslutning & forbrug

Strømforbrug: 10W
Micro-USB plug 5V 2A
Kan tilsluttes PC, strømudtag og power bank

Dimensioner

Størrelse: 180 × 180 × 182 mm
Vægt, uden vand: 1270g
Størrelse, vandtank: 1000 ml

Vedligehold

Opfyldning af vandtank: Hver 3-8 time
Filterlevetid: 3-6 måneder

Om effekten af evapolars luftkølere

Sommervejret, din bolig og dens placering har betydning for, hvor meget din evapolar køler:

Vejret: Især luftfugtigheden har indvirkning på køle-effekten. Høj luftfugtighed kan sænke effekten, f.eks. efter et kraftigt regnskyl efterfulgt af varmt vejr. Så kan luftfugtigheden stige til 70% i en kortere periode. Evapolars effekttabel viser den forventede køling. F.eks. får man ca. 18,5 grader kølig luft ved en rumtemperatur på 25 grader og 50% luftfugtighed i det rum apparatet anvendes – typisk for sommer i nord-europa. I sommeren 2018 hvor store dele af Norden var ramt af hedebølge, var luftfugtigheden meget lav pga tørke, og under sådanne forhold køler en evapolar 10-12 grader.

Din bolig og rummet: Det er vigtigt, at der er godt med udluftning i det rum, hvor du ønsker at bruge din evapolar – både før, under og efter brugen (f.eks. en nats søvn). Jo mindre luftfugtighed, jo højere effekt. Rummet skal tilføres frisk luft, fra boligens ventilationsanlæg, et åbent vindue eller en åben dør til tilstødende rum. Evapolars apparater må ikke bruges i lukkede rum, og ikke placeres i vindueskarm eller i solen.

Din boligs placering: Bruges et evapolar-apparat i en lejlighed i byen, som ikke omgivet af tæt bevoksning (grønne områder), søer eller kanaler, vil der være lavere luftfugtighed end hvis det bruges i f.eks. et villakvarter omgivet af tæt beplantning (skov, græsplæner, osv). Og jo lavere luftfugtighed, jo bedre effekt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?