Eukanuba Senior Hundefoder - Large Breed - Med Kylling - 12kg

Eukanuba Senior Hundefoder - Large Breed - Med Kylling - 12kg

SKU: EH641200

369,00DKK

ekskl. levering

Tørfoder til store gamle hunderacer

Få besked når varen kommer på lager

Eukanuba Senior Hundefoder - Large Breed

Eukanuba tørfoder til hunde som er rig på frisk kylling og perfekt til store gamle hunde på over 25kg og i alderen over 8-9 år. De brugte ingredienser giver skræddersyet ernæring for at øge din ældre hunds optimale kropsforhold og aktive mobilitet. Eukanuba tørfoder til ældre hunde indeholder L-carnitin, som bidrager til reduktion af kropsfedt og giver din hund mulighed for at opretholde en optimal kropsvægt, hvilket resulterer i mindre belastning på leddene hos den ældre hund. Den skræddersyede fiberblanding af præbiotisk FOS, MOS og roemasse fremmer en sund fordøjelse. Eukanuba tørfoder er desuden gavnligt for en sund hud og en skinnende pels takket være de naturlige kilder til omega 6 og omega 3. Et indhold af glucosamin og chondroitin hjælper med at opretholde sunde led og mobilitet, og calcium understøtter stærke knogler.

Foderet indeholder også antioxidanterne vitamin E og C for at hjælpe med at støtte hundens immunsystem. Derudover understøtter de unikke sekskantede Eukanuba tørfoderpiller.

DentaDefense tandplejesystemet rene, sunde tænder på lang sigt. Maden er 100% komplet og afbalanceret. Avanceret ernæring til ældre hunde af mellemstore racer for at understøtte optimale kropsforhold og livslang velvære.

Hundefoder fra Eukanuba til gamle store hunde - over 25kg

Dette her foder fra Eukanuba til gamle store hunde på over 25kg, er et optimalt foder til den ældre hund på over 8-9 år og sikre et komplet tørfoder med en god smag som understøtter en god trivsel hos den ældre hund.

  • L-carnitin til at hjælpe med at forbrænde fedtstoffer og opretholde sund muskelmasse
  • L-carnitin til at hjælpe med at holde vægten
  • Præbiotisk FOS, MOS og roemasse til at understøtte sund fordøjelse
  • Naturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pels
  • Glucosamin og chondroitin til at hjælpe med at opretholde ledsundhed og mobilitet. Calcium til at fremme stærke knogler
  • Antioxidant (E- og C-vitamin) til at fremme immunsystemet
  • Specieltudvikledet formede foderpiller med dentadefence-tandteknologi til at hjælpe med at holde tænderne rene og sunde
  • Smagsgaranti

Indhold: 12kg.

Sammensætning: Fersk kylling (17%), tørret kylling og kalkun (17% indeholder kylling 10%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), majs, hvede, havre, majsgrits, fiskemel (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), ris, byg, fjerkræfedt, tørret roepulp (2.5%), kyllingesovs, tørrede helæg, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.34%), fructooligosaccharider (0.37%, a natural prebiotic), fiskeolie (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), mannanoligosaccharider (naturlige kostfibre), ølgær (naturlig kilde til B-vitaminer og selen), glucosamin (fra dyrevæv) (0.04%), chondroitinsulfat (0.004%).

Næringsstoffer  Procent
Protein 26%
Fedtindhold 13%
Omega 6-fedtsyrer 2.8% 
Omega 3-fedtsyrer 0.46% 
Råaske 6.1%
Træstof              1.8% 
Kalcium 1.25%
Fosfor 0.99% 

Tilsætningsstoffer: *(/ kg)
Vitaminer: A-vitamin 47074IU, C-vitamin 59mg, D₃ vitamin 1562IU, E-vitamin 261mg, betacaroten 5.1mg, L-carnitin 50mg. Sporstoffer: kobber(II)sulfat pentahydrat (kobber) 8mg, kaliumiodid (jod) 1mg, mangansulfat-monohydrat (mangan) 3.6mg, zinkoxid (zink) 89mg. Antioxidanter: (naturlig) tocopherolekstrakter af vegetabilsk olie 67mg. Aromastoffer: økologisk rosmarinekstrakt 33mg, teekstrakt 17mg.

*Øgede tilskudsmængder tilsat på produktionstidspunktet.

Fodervejledning:

Vægt

Fodring (gram / dag)

20 kg

205-230g

30 kg

270-300g

40 kg

325-365g

50 kg

380-420g

70 kg

475-530g

90 kg

560-625g

Følgende værdier er omtrentlige og udelukkende vejledende. Faktiske behov kan variere. Afmål din hunds fodermængder for at opretholde dens ideelle kropsvægt. 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?