Er du blogger om kæledyr?

Blogger du til dagligt om foder eller udstyr til kæledyr som hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk eller krybdyr?.

Så kunne det måske være interresant for dig at indgå et samarbejde med os?. Vi er altid interreseret i et godt samarbejde vis du lige som os brænder for kæledyr, og ønsker dem det bedste. I teorien behøver din blog eller instagram ikke kun at handle om kæledyr, men det ville være en fordel vis du har et afsnit om kæledyr. Forhåbenlig syntes dine læsere at det er lige så spændende at følge kæledyr, som i forvejen er en stor del af din hverdag.

Kontakt os gerne, for et godt samarbejde

Du skal blot starte med at sende følgende infomation på vores mail til os.

webshop@dyreverdenen.dk

- Dit navn.

- Lidt omkring dig.

- Beskrivelse af din blog.

- Link til din blog eller instagram.

- Antal følgere / månedlige besøg.

- Hvad du forventer af samarbejdet, for dit og vores vedkomne.

Du må her også meget gerne bedst muligt beskrive, hvordan du helt præcis har i tankerne samarbejdet skal fungere og omkring hvordan?. Det kan gøres på utrolig mange måder som fx. reklame om os, konkurrencer, produkter til test mm.

Hvordan ved jeg om i er interreseret?

Ved at beskrive overstående bedst muligt, kan vi hurtigere bedømme og svare dig omkring, hvad vi tænker om et samarbejde og din "ide" til denne. Vigtigst af alt skal dine følgere gerne være interreseret i vores produkter, derfor skal målgruppen passe. Vi forventer samtidig en aktiv blog eller instagram, et samarbejde kan fungere om du har 100 eller 100.000 følgere. Dit indhold skal også være troværdigt og du skal selv kunne stå inde for det.

Forvent en svartid på ca. 7-14 dage.
 
Hvad får jeg ud af at blogge om jer?
 
Der kan være mange fordele ved et samarbejde, det kan blandt andet være. Indhold, præmier til konkurrencer, produkter til test, tjen x% af de salg du skaffer mm.
 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?