CeramicNature Akvarie Malle Hule i Keramik - Ø5,5x14cm - Small

CeramicNature Akvarie Malle Hule i Keramik - Ø5,5x14cm - Small

Mærke: CeramicNature

SKU: A15461

149,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

CeramicNature Akvarie Malle Hule i Keramik

CeramicNature akvariedekorationer er håndlavet af keramik, og de er 100% sikre for mennesker, dyr og natur. Farven på hulstenene bages i leret, så farven ikke forsvinder som ved malet akvariedekoration.

CeramicNature hulrum er meget udbredt som skjulested eller ynglehule. Avlshulen bruges af flere fiskearter til at deponere deres æg og/eller til at opdrage deres unger. Sele havkat (l-numre) bruger især disse læ til at deponere deres æg, ofte beskytter hannen dem, indtil de er klækket.

Til avl af l-tal anbefaler vi at bruge flere former og størrelser på avlshuler, så l-tallene selv kan vælge, hvilken de bedst kan lide. Prøv også at lægge ynglehulerne i forskellige strømretninger, fisken vil sætte pris på dette.

Udover vores hulrum tilbyder vi også en lang række andre former for avlshuler og akvariedekoration. Vi har læ, bagvægge, fugtige huler, vandfald, naturprodukter osv.

Udover at hulrumstenene kan bruges i akvariet, kan de også bruges i terrariet. De kan bruges som husly for begge mindre krybdyr.

Fordi keramikken er porøs, absorberer den fugt og varme, hvilket gør den perfekt at bruge som en fugtig hule eller som en varmegrotte.

 

  • Velegnet til maller
  • Velegnet til små krybdyr
  • Keramik

Størrelse: Ø5,5 x 14 cmm.

Hulrummene fås i 3 størrelser.

Hulrum XS: 12xø4,5cm.
Hulsten Small: 14xø5,5cm.
Hulrum Medium: 15xø7,5cm.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?