Carefresh

Carefresh bundstrøelse

De populære bløde og stort set støvfrie strøelse fra Carefresh er populært og sundt til kaniner og gnavere, bundstrøelsen fås i mange forskellige farver og er specielt udviklet med fokus på at gøre det godt og sundt til de må kæledyr.

Carefresh bundstrøelse med høj sugeevne

Carefresh er produceret af virksomheden Healthy Pets i Usa. De er kendte for at fremstille naturlige materialer til bundstrøelse til forskellige kæledyr. Carefresh er deres version til kaniner og gnavere, det sikre at din kanin eller gnavers bur er tørt og lugtfrit i længere tid. Carefresh er lavet af genbrugspapir og ville absorberer vand og urin tre gange bedre end fx. savsuld ville gøre.

Miljøvenligt bundstrøelse

Carefresh natural er fremstillet af natur materialer, dette skal sikre et bedre miljø. Dette er også grunden for farven på Carefreshen kan variere fra pakke til pakke, dette er helt normalt og er grunden de naturlige materialer. Svingningen kan være lige fra grå til brun. De farvede varianter fra Carefresh er fremstillet af genbrugs papir.

Carefresh bundstrøelsen er 99% strøvfrit

Healty Pet som laver Carefresh har sikre at deres produkt er stort set støvfrit, dette er på grund af materialet og fremstillings processen af Carefresh, som sikre at strøelsen stort set er støvfrit. Dette gør strøelsen fra Carefresh som et sundt valg for både dig og dit kæledyr.

Hjælper Carefresh på lugten?

Carefresh bundstrøelsen er udviklet med "Odor stop" som er patenteret. Dette tilbageholder ammoniakdampene fra dine kaniner, marsvin, hamstere og andre gnavere´s efterladenskaber. Ofte ville buret være lugtfrit i op til 10 dage.

Er Carefresh skadeligt?

Nej, Carefresh er helt uskadeligt for både dig og din kanin eller gnaver. Carefresh er nemlig ikke giftigt, men er helt sikker og uskadelig. Carefresh er godkendt af veterinærer og er af en høj kvaliet, kvaliteten og indholdet er i indenfor samme krav og kvalitet som vis det var produkter som sæbe osv. til mennesker.

Sker der noget vis min gnaver tygger i Carefresh?

Nej, ikke medmindre dit kæledyr indtager meget store mængder af det, materialer er helt naturligt og ugiftigt. Det kan ofte være fordi din gnaver eller kanin blot er nysgerrig eller det kan være fordi din lille ven godt kan lide at tygge i det pga. en vane, dette kan ske ved alle typer af bundstrøelse.

Hvorfor skal jeg vælge Carefresh?

Du skal vælge Carefresh fordi det er naturligt, ugiftigt og det bløde materiale sikre et sundt miljø for din gnaver og det sikre de små dyr kan grave i det, samt de kan bygge reder og huler. Materialer er samtidig næsten strøvfrit.

Carefresh på tilbud

Du kan være heldig at opleve Carefresh på tilbud hos os, for at få den største chance for at opdage at produktet er på tilbud, er ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?