Bozita Feline Katte Vådfoder - Udendørs & Aktiv - Gele - 190g - Tetra

Bozita Feline Katte Vådfoder - Udendørs & Aktiv - Gele - 190g - Tetra

Mærke: Bozita

SKU: 797.0306

10,00DKK

ekskl. levering

Kvalitets vådfoder fra Bozita, helt uden tilsætningsstoffer, korn mm.

Få besked når varen kommer på lager

Bozita Feline Katte Vådfoder - Udendørs & Aktiv

Bozita Feline Outdoor & Acitve stykker i gelé er en våd mad, der især er velegnet til udendørs katte og aktive katte. Foderet har et højt kødindhold (93% kød pr. Stykke), hvilket giver en høj fordøjelighed og et naturligt afbalanceret vitamin- og mineralindhold. Indeholder svensk elgkød, der giver en meget høj smag. Elgekød er også et lavallergent råmateriale, der kan være egnet til katte med følsomme maver eller hud.

Ud over MacroGard®, en naturlig ß-glucan, der styrker kattens eget immunforsvar, indeholder fodertæven også hyben, en kraftig antioxidant, der yderligere styrker udekattens naturlige forsvar. Foderet er også naturligt rig på selen og taurin.

Bozita er et kvalitets vådfoder til katte fra Sverige, de gode naturlige råvare som Bozita bruger stammer fra det Svenske landbrug. Bozita er et mærke som i generationer har produceret kvalitets foder, faktisk siden 1903. Vådfoderet fra Bozita indeholder ingen unødige eller kunstige tilsætningsstoffer, Bozita satser nemlig på 100% naturligt, høj kvalitet og en god smag. Samtidig er hele produktionen under strenge kontroller, dette skal sikre du ved din kat får et foder i den højeste kvalitet.

Hele opskriften på vådfoderet fra Bozita fokusere i høj grad på kvalitet og kød og råvarer af den højeste kvalitet, samtidig finder du ingen korn, soya eller sukker i Bozita. Er din kat sensitiv kan du sagtens fodre med Bozita, da foderet fx. er glutenfrit, ikke indeholder en masse billige fyldestoffer mm. Foderet indeholder MarcGard, som er et naturligt kulhydrat i gær, som hjælper med at styrke din kats immunforsvar, samtidig får din kat de mineraler og vitaminer den skal i foderet.

  • Naturlige råvare
  • Svensk kvalitet
  • Ingen GMO
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Uden farvestoffer
  • Kornfrit
  • Miljøvenlig emballage
  • Egnet som både fuldfoder eller tilskudsfoder

Indhold: 190g.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?