Privat salg af kronegekkoer på Sjælland.

Privat salg af kronegekkoer

17-05-2022

En af vores helt store erfaringer kommer ud over vores store erfaring med hunde, katte, kaniner og marsvin. Faktisk fra kronegekkoer. Den ene part af Dyreverdenen, opdrætter nemlig i det private, flotte kronegekkoer i forskellige morpher.

Blog om kronegekkoer (og andre krybdyr)

Derfor udover at fortælle lidt om vores erfaringer, som vi elsker at dele ud til vores lokale og nationale kunder, ville du fremover begynde at se gode blogindlæg omkring blandt andet kronegekkoer og andre krybdyr, samt flere opslag på sociale medier og nyhedsmails omkring disse vidunderlige dyr, ud fra vores egen erfaring eller spørgsmål vi ofte oplever.

Kronegekkoer til salg i Herfølge, nær Køge på Sjælland.

Du kan finde meget mere infomation og kontakte Josephine direkte igennem hendes Facebookside Reptiles By Thornsvad.

Du finder hos hende, flotte kronegekkoer i forskellige aldre, størrelser og morpher, som hun selv kan stå inde for, der kommer løbende nye og de fås i forskellige farver og køn. De pupulære kronegekkoer er ofte utrolig nemme som især et starter krybdyr og er generelt nemme at have med at gøre.

Der medfølger en pasningsvejledning, samt mulighed for at få løbende råd og vejledning mm. efterfølgende.

Læs mere her:

https://www.facebook.com/reptiles.by.thornsvad

 

Bemærk opslaget er sponsoreret af Reptiles By Thornsvad og salget sker fra en privat opdrætter og har intet med Dyreverdenen som virksomhed at gøre.

Bloggen bliver løbende opdateret med krybdyrs infomation fra Reptiles By Thornsvad.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?