Tractive gps halsbånd

Find dit Tractive GPS halsbånd til hunde eller katte

03-10-2019

Som husdyrsejer kan det være rigtig svært altid at have styr på sit kæledyr. Især katte strejfer meget omkring, og hunde elsker at gå på eventyr i naboens have, eller måske har de fundet en anden hund i nabolaget. Det er dog helt sikkert, at det kan være hårdt at følge med kæledyret. Det kan derfor være rigtig smart med en måde at følge dem på, så man altid ved, hvor de er henne. Med Tractive GPS Halsbånd til hunde eller katte får du netop dét. En nem løsning, hvis du har svært ved at holde helt styr på dit kæledyr.

En nem løsning

Aldrig har det været lettere at have styr på sin hund eller kat. Du holder blot øje med dit kæledyr på Tractive GPS-appen, og så forsvinder den aldrig fra dig igen! Dette Tractive GPS halsbånd kommer med en lang række nyttige funktioner:

  • Live sporing af din hund eller kat på smartphonen eller i browseren

  • Tractive Safe-zone-funktion. En indstilling, der gør, at du kan få besked så snart dit kæledyr har forladt zonen.

  • Vandtæt, så du skal ikke tænke på, at den går i stykker i regnen

  • Halsbåndet dækker internationalt, og kan derfor også bruges, når I er på ferie.

Nyttig i mørket

Vi kender alle sammen til det, når vejret bliver lidt koldere og dagene lidt mørkere. Skal man ud og gå tur med sin hund, er det rigtig vigtigt at kunne se den. Samtidig gør mørket det også sværere at finde din kat i haven. Med Tractive GPS halsbåndets integrerede lys, skal du ikke bekymre dig om, at dit kæledyr bliver væk fra dig. Det er også en rigtig nyttig funktion, når I skal ud i trafikken, da man altid kan se halsbåndet.

Et abonnement til Tractive

Ved brug af GPS halsbåndet kræver det mobilnetværk, der sender dit kæledyrs GPS placering direkte til din smartphone. Tractive dækker dog data- og kommunikationsomkostninger og kræver derfor et lille gebyr til dette. Det er derfor rigtig smart at tilmelde sig et fast abonnement, GPS halsbåndet til hunden eller katten kan fungere.

Fuld af smarte funktioner

Når du har modtaget din Tractive GPS, klikker du den bare på dit kæledyrs halsbånd. Herefter skal GPS’en aktiveres, hvilket kan gøres online i en browser. Herefter er GPS’en dog klar, og du kan nu følge med i din hund eller kats færden. Tractive GPS har også 24-timers historik funktion, der gør, at du kan følge med i, hvor dit kæledyr har været det sidste døgn. Appen kan derudover også samle alle dine kæledyr på ét sted. Har du en masse, er det en nem måde at have overblik over hele flokken. Dog skal hvert kæledyr selvfølgelig have sin egen Tractive GPS før, det kan virke.

Enkel og brugbar

Har du bøvlet meget med ikke at kunne finde dit kæledyr? Så er Tractive GPS’en en rigtig god idé. Det er et enkelt device, der er nemt at forstå. Selve GPS’en vejer kun 30 gram og dit kæledyr kan derfor næsten ikke føle vægten af den i halsbåndet. Med en vandtæt funktion skal du heller aldrig bekymre dig om, at vand fra madskålen rammer GPS’en. Det er også rigtig nyttigt, hvis det står ned i stænger eller sner en masse.

Batteriet holder i 2-5 dage, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at den skal oplades hver dag. En god idé kunne være at skrive det ind i kalenderen, når det er tid til at blive opladt, så du ikke står med en slukket GPS. Det er dog sikkert at sige, at Tractive GPS halsbåndet er perfekt til dig, der savner en overskuelig måde at holde øje med dit kæledyr.

Find vores udvalg af Tractive GPS halsbånd HER.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?