Vær 7 sæk er gratis*
Arion Original Giant Hundefoder - Med Kylling og Ris - 12kg

Arion Original Giant Hundefoder - Med Kylling og Ris - 12kg

SKU: N105542

409,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Arion Original giant er til de kæmpe store hunde, den er specielt udviklet til de da de bærer mere vægt og er derfor mere disponerede for led problemer end de små hunderacer. Dette kan ende med at forårsage alvorligt ubehag hos hunden og en begrænset aktivitet. Derfor er dette her foder beriget med både glucosamin og chondroitinsulfat for at holde leddene stærke og fleksible, så din hund kan leve et langt, aktivt og sundt liv.

Den ekstra vægt der lægger pres på leddene og kan kan ende med at forårsage ledsmeter, derfor indeholder Arion Original giant mindre kalorier end foder til mellemstore racer og hjælper din kæmpe hund til et langt liv i perfekt form.

 

  • Til kæmpe hunderacer
  • Med kylling og ris
  • Glutenfrit

 

Forøget aktivitet
Specialkomponeret opskrift for at sikre en sund udvikling af muskler, knogler og led for at give den store hund fysisk velvære.
Ledbeskyttelse
Indeholder glucosamin og chondroitin for at opbygge og styrke ledbrusken og sikre fleksible led hos store hunderacer.
Præbiotisk effekt
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.

Indhold: 12 kg

Sammensætning: Kylling 52% (tørvejet), ris 35%, kartoffel, kyllingefedt, ærter, hydroliseret kyllingprotein, roemasse, mineralsalt, tørgær, raffineret cellulose, chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Næringsindhold: Råprotein 25%, Råfedt 13%, Råaske 7%, Råfibre 2,5%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,9%

Ernæring/kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 180, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, L-carnitin (mg/kg) 300, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.537

Andre købte også

Hårsløjfer til kat og hund

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?