Arion Fresh Senior Light Hundefoder - 12kg

Arion Fresh Senior Light Hundefoder - 12kg

SKU: N105577

299,00DKK

ekskl. levering

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention” Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh. Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen.

Få besked når varen kommer på lager

Arion Fresh Senior Light Hundefoder

ARION Fresh Senior Light er utrolig velegnet til ældre hunde med et meget nedsat aktivitetsniveau og hunde med udfordret emnesomsætning. For at understøtte de specielle ernæringsmæssige krav til hunde der skal tabe sig og til ældre hunde, er der i ARION Fresh Senior Light især fokuseret ekstra på:

MÆTHED & VÆGT

Har din hund tendens til overvægt? ARION Fresh Senior Light indeholder naturlige plantefibre som havre for at sikre en god mæthedsfornemmelse, så din hund forbliver mæt mellem måltiderne. Derudover hjælper den tilsatte L-carnitin med at øge dens fedtforbrænding, så du kan kontrollere din hunds vægt på den sundeste måde.

MUSKELBESKYTTELSE

Fysisk aktivitet kan være udfordrende for aldrende hunde - eller hunde med en tendens til overvægt. ARION Fresh Senior Light er tilsat L-carnitin for at stimulere omdannelsen af fedt til energi – hvilket hjælper din hund med at forbrænde dens fedtreserver og bevare sin værdifulde muskelmasse.

LEDBESKYTTELSE

Hos ARION ønsker vi at lave foder, der hjælper dig og din hund til at nyde jeres
venskab længst muligt. Derfor tilføjer vi ekstra glukosamin og chondroitin til
ARION Fresh Senior Light - ingredienser, der bidrager til et sundt og stærkt
bevægeapparat. På denne måde hjælper vi ældre og overvægtige hunde med
at udforske verden, imens de føler sig ”fit for fight”.
Fordele:
  • korn (heraf min 14% fuldkorn og 4% havre)
  • kød og animalske biprodukter (heraf 4% fersk kylling)
  • vegetabilske biprodukter (brændenælde, ensian, morgenfrue, kamille, fennikel)
  • olier og fedtstoffer
  • frø (linfrø)
  • mineralstoffer
  • gær
  • L-carnitin
  • glukosamin
  • kondroitin

 

Indhold: 12kg.

Derfor skal du fodre med Arion Fresh

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention”

Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh.
Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen. ARION Fresh er bygget på en unik formel med udgangspunkt i kostfibre fra fuldkorn. Ved at anvende kostfibre fra fuldkorn skabes den optimale balance mellem opløselige og uopløselige kostfibre. Ved at anvende fuldkorn i ARION Fresh hjælper vi hunden med at stabilisere blodsukkeret og mæthedsfornemmelsen, og på den måde er ARION Fresh med til at afhjælpe livsstilssygdommen overvægt.

Hvert eneste produkt i vores ARION Fresh-sortiment indeholder kun førsteklasses råvarer: fersk kylling – der giver en høj smagelighed, fuldkorn – der giver et stabilt blodsukker og god mæthedsfornemmelse, olier, frø og masser af vigtige vegetabilske ingredienser. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre din firbenede vens sundhed.
Da 55.8% af alle hunde er klassificerede som overvægtige, er ARION Fresh udviklet med udgangspunkt i overvægt, fordøjelse og de følgesygdomme det måtte aflede. Serien er lavet til hunde med et aktivitetsniveau på middel eller derunder og som ”altid er sultne” uanset fodermængde.
ARION Fresh er, som vores andre serier, 100% naturligt og har et højt kødindhold.

Sammensætning: fuldkorns hvede • Havre • Fersk kylling

Metabolisk energi 3.408 kcal/kg

Analyse:

Råprotein (%)22.

Råfedt (%)8

Træstof (%)3

Råaske (%)7,5

Calcium (%)1,6

Fosfor(%)1,15

Andre købte også

Kredit til den første. - Kæledyrs tilbehør og foder på kredit! - Køb nu, betal til den første!

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?