Rabat 20%
Arion Fresh Junior Hundefoder - 3kg

Arion Fresh Junior Hundefoder - 3kg - MHT 17/6

SKU: N105570

79,20DKK 99,00DKK

ekskl. levering

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention” Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh. Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen.

Få besked når varen kommer på lager

Arion Fresh Junior Hundefoder

Arion Fresh junior er lavet med fokus på de udfordringer, som en hvalp ville møde, fra den stopper med at dige hos moderen, og til den er helt færdigudvokset. Hvalpe oplever utrolig meget påvirkning fra stress. Det sker allerade fra før dens eget immunforsvar er helt færdigudviklet, dette gør at den kan få fysiske og psykiske problemer. Derfor forkusere Arion Fresh junior især på:

IMMUNITETS-SUPPORT

I de første måneder vil din hvalp udvikle sit naturlige immunforsvar. ARION Fresh Junior er et afbalanceret og letfordøjeligt foder, der hjælper hvalpen med at udvikle og styrke sit immunforsvar. Det er fyldt med nyttige kulhydrater, fuldkorn, fersk kylling og indeholder vitaminer, mineraler samt urter som kilde til antioxidanter.

HUD & PELS

ARION Fresh Junior har ekstra fokus på at opretholde en sund hud og pels hos din hvalp. Hørfrø, fiskeolie (en kilde til omega 3), zink og biotin - er bare nogle af de ingredienser, vi anvender, for at holde din hvalps pels blød og skinnende.

BEDRE INDLÆRING

Din hvalp får mange nye oplevelser på dens rejse til voksenlivet. Den lærer noget nyt hver dag! For at hjælpe den, har vi tilføjet fiskeolie i ARION Fresh Junior. Fiskeolie indeholder de fedtsyrer, den har brug for, for at styrke sin læringsproces (DHA). God læring kræver god ernæring.
 
  • kød og animalske biprodukter (hvoraf 4% fersk kylling)
  • korn (heraf min 14% fuldkorn)
  • vegetabilske biprodukter (brændenælde, ensian, morgenfrue, kamille, fennikel)
  • olier og fedtstoffer (0,1% fiskeolie)
  • frø (linfrø)
  • mineralstoffer
  • gær

 

Indhold: 3kg.

Derfor skal du fodre med Arion Fresh

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention”

Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh.
Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen. ARION Fresh er bygget på en unik formel med udgangspunkt i kostfibre fra fuldkorn. Ved at anvende kostfibre fra fuldkorn skabes den optimale balance mellem opløselige og uopløselige kostfibre. Ved at anvende fuldkorn i ARION Fresh hjælper vi hunden med at stabilisere blodsukkeret og mæthedsfornemmelsen, og på den måde er ARION Fresh med til at afhjælpe livsstilssygdommen overvægt.

Hvert eneste produkt i vores ARION Fresh-sortiment indeholder kun førsteklasses råvarer: fersk kylling – der giver en høj smagelighed, fuldkorn – der giver et stabilt blodsukker og god mæthedsfornemmelse, olier, frø og masser af vigtige vegetabilske ingredienser. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre din firbenede vens sundhed.
Da 55.8% af alle hunde er klassificerede som overvægtige, er ARION Fresh udviklet med udgangspunkt i overvægt, fordøjelse og de følgesygdomme det måtte aflede. Serien er lavet til hunde med et aktivitetsniveau på middel eller derunder og som ”altid er sultne” uanset fodermængde.
ARION Fresh er, som vores andre serier, 100% naturligt og har et højt kødindhold.

Sammensætning: Fersk kylling • fuldkorns hvede • fiskeolie

Metabolisk energi 3.709 kcal/kg

Analyse:

Råprotein (%)30.

Råfedt (%)14

Træstof (%)3

Råaske (%)7,5

Calcium (%)1,6

Andre købte også

Kredit til den første. - Kæledyrs tilbehør og foder på kredit! - Køb nu, betal til den første!

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?