Arion Fresh Adult Small Hundefoder - 3kg

Arion Fresh Adult Small Hundefoder - 3kg

Mærke: Arion

SKU: N105572

99,00DKK

ekskl. levering

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention” Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh. Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen.

Få besked når varen kommer på lager

Arion Fresh Adult Small Hundefoder

ARION Fresh Adult Small er udviklet til at være nøje udviklet til de små hunderacers kostmæssige krav. Små hunde har en højere energi-forbrænding end større hunde, og derfor kræver hundefoder til mindre hunde en større energitæthed. ARION Fresh produkterne handler om at holde hunden sund indefra - gennem en optimal tarmflora og en konstant idealvægt. I ARION Fresh Adult Small er der taget særligt højde for flere vigtige ting som: 

IMMUNITETS-SUPPORT

Når din hund er på eventyr sammen med dig, skal den kunne trække på et godt, naturligt immunforsvar. En afbalanceret kost er vigtig for at opretholde immunforsvaret - og kunne give det et boost, når det er under angreb. ARION Fresh Adult Small er fyldt med gode antioxidanter, der styrker immunforsvaret. Foderet er beriget med urter, gær og en sund blanding af vitaminer og mineraler.

HUD & PELS

Din hunds hud og pels kan fortælle dig meget om dens generelle sundhedstilstand. Derfor supplerer vi ARION Fresh Adult Small med fedtsyrer, der holder pelsen i topform. Vi bruger hørfrø som en naturlig kilde til omega 3, tilsat en god portion zink og biotin - for en ekstra strålende pels!

VITALITET

ARION Fresh Adult Small er sammensat af de allerbedste ingredienser, og af
en optimal mængde af vitaminer og mineraler, for at sikre din hunds trivsel.
Fersk kylling er letfordøjeligt animalsk protein, fuldkorn leverer dyrebare fibre,
og omhyggeligt udvalgte urter giver din hund et velfortjent antioxidantboost
 
  • kød og animalske biprodukter (hvoraf 4% fersk kylling)
  • korn (heraf min 14% fuldkorn)
  • vegetabilske biprodukter (brændenælde, ensian, morgenfrue, kamille, fennikel)
  • olier og fedtstoffer (0,1% fiskeolie)
  • frø (linfrø)
  • mineralstoffer
  • gær

 

Indhold: 3kg.

Derfor skal du fodre med Arion Fresh

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention”

Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh.
Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen. ARION Fresh er bygget på en unik formel med udgangspunkt i kostfibre fra fuldkorn. Ved at anvende kostfibre fra fuldkorn skabes den optimale balance mellem opløselige og uopløselige kostfibre. Ved at anvende fuldkorn i ARION Fresh hjælper vi hunden med at stabilisere blodsukkeret og mæthedsfornemmelsen, og på den måde er ARION Fresh med til at afhjælpe livsstilssygdommen overvægt.

Hvert eneste produkt i vores ARION Fresh-sortiment indeholder kun førsteklasses råvarer: fersk kylling – der giver en høj smagelighed, fuldkorn – der giver et stabilt blodsukker og god mæthedsfornemmelse, olier, frø og masser af vigtige vegetabilske ingredienser. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre din firbenede vens sundhed.
Da 55.8% af alle hunde er klassificerede som overvægtige, er ARION Fresh udviklet med udgangspunkt i overvægt, fordøjelse og de følgesygdomme det måtte aflede. Serien er lavet til hunde med et aktivitetsniveau på middel eller derunder og som ”altid er sultne” uanset fodermængde.
ARION Fresh er, som vores andre serier, 100% naturligt og har et højt kødindhold.

Sammensætning: Fersk kylling • fuldkorns hvede

Metabolisk energi 3.611 kcal/kg

Analyse:

Råprotein (%)28.

Råfedt (%)12

Træstof (%)3

Råaske (%)7,5

Calcium (%)1,6

Fosfor(%)1,15

Andre købte også

JR Farm Kornmark - 100g
JR Farm Urtehave - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?