Arion Fresh Adult Sensitive Kattefoder - 3kg

Arion Fresh Adult Sensitive Kattefoder - 3kg

SKU: N105584

129,00DKK

ekskl. levering

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention” Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh. Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen.

På lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Arion Fresh Adult Sensitive Kattefoder

Arion Fresh Kattefoderet er specielt og meget nøje udviklet til katten med særlige behov. Udover at have alle de fordøjelsesmæssige fordele fra fersk kød og fibre fra fuldkorn, har Arion i dette produkt fokuseret på balancen i kattens hud og pels. Det rigtige forhold mellem zink og biotin i kombination med et forhøjet niveau af omega 3 og omega 6 fedtsyrer hjælper med at holde huden og pelsen sund. For at opnå den ønskede effekt i ARION Fresh Arion Fresh Adult Sensitive Kattefoderet har vi haft ekstra fokus på følgende:

ARION Fresh Kattefoder For at et godt foder skal have en indvirkning på katten, er det altafgørende at foderet er appetitligt. Katten er selektivt spisende, og smagen er derfor afgørende for at få det optimale ud af et godt foder. 40% af alle katte i Europa er overvægtige. Derfor er ARION Fresh Adult Cat udviklet til at hjælpe katten med at holde dens idealvægt, samtidig med at katten får den nødvendige energi, føler sig mæt og trives. Derudover er synet en vigtig funktion, når kattens jagtinstinkt skal stimuleres. Derfor er der i ARION Fresh Adult Cat lagt stor vægt på følgende:

FODERINTOLERANCENogle katte er følsomme overfor specifikke ingredienser, hvilket kan forårsage reaktioner som kløe, hårtab eller mave-tarmproblemer. I de fleste tilfælde er årsagen et specifikt animalsk protein. Ved kun at bruge én type animalsk protein - kombinationen af fersk og tørret kylling - reducerer vi risikoen for foderintolerance.

IMMUNITETS-SUPPORT

Den nysgerrige kats immunforsvar er konstant på arbejde. En afbalanceret letfordøjelig diæt hjælper med at støtte dens naturlige forsvar. ARION Fresh Adult Cat indeholder en række ingredienser, der hjælper med at øge din kats immunitet, såsom gær, antioxidanter, zink og E-vitamin.

HUD & PELS

Din kats hud og pels giver dig en god idé om dens generelle sundhed. En skinnende blank kat er en sund kat! Derfor har vi fyldt ARION Fresh Adult Cat med næringsstoffer, der holder huden og pelsen i topform, såsom hørfrø, zink og biotin. Alt hvad den har brug for, for at fortsætte med at være blank og fin i pelsen!
 
   • kød og animalske biprodukter (14% kylling, hvoraf 4% fersk kylling)
   • korn (heraf min 14% fuldkorn og 14% ris)
   • vegetabilske biprodukter (brændenælde, ensian,
    • morgenfrue, kamille, fennikel)
   • olier og fedtstoffer
   • frø (linfrø)
   • mineralstoffer
   • gær

 

Indhold: 3kg.

Derfor skal du fodre med Arion Fresh

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention”

Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh.
Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen. ARION Fresh er bygget på en unik formel med udgangspunkt i kostfibre fra fuldkorn. Ved at anvende kostfibre fra fuldkorn skabes den optimale balance mellem opløselige og uopløselige kostfibre. Ved at anvende fuldkorn i ARION Fresh hjælper vi hunden med at stabilisere blodsukkeret og mæthedsfornemmelsen, og på den måde er ARION Fresh med til at afhjælpe livsstilssygdommen overvægt.

Hvert eneste produkt i vores ARION Fresh-sortiment indeholder kun førsteklasses råvarer: fersk kylling – der giver en høj smagelighed, fuldkorn – der giver et stabilt blodsukker og god mæthedsfornemmelse, olier, frø og masser af vigtige vegetabilske ingredienser. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre din firbenede vens sundhed.
Da 55.8% af alle hunde er klassificerede som overvægtige, er ARION Fresh udviklet med udgangspunkt i overvægt, fordøjelse og de følgesygdomme det måtte aflede. Serien er lavet til hunde med et aktivitetsniveau på middel eller derunder og som ”altid er sultne” uanset fodermængde.
ARION Fresh er, som vores andre serier, 100% naturligt og har et højt kødindhold.

Sammensætning: Fersk kylling • fuldkorns hvede

Metabolisk energi 3.853 kcal/kg

Analyse:

Råprotein (%)31.

Råfedt (%)15

Træstof (%)2

Råaske (%)7,5

Calcium (%)1,5

Fosfor(%)1,1

Andre købte også

Kredit til den første. - Kæledyrs tilbehør og foder på kredit! - Køb nu, betal til den første!

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?