Vi gør opmærksom på der i øjeblikket er længere leveringstid end normalt! - Kontakt os på email for leveringstid!
Arion Fresh Adult Medium & Large Hundefoder - 3kg

Arion Fresh Adult Medium & Large Hundefoder - 3kg

SKU: N105574

99,00DKK

ekskl. levering

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention” Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh. Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen.

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Arion Fresh Adult Medium & Large Hundefoder

40 % af alle hunde i Europa er overvægtige. ARION Fresh Adult Medium Large er specielt udviklet til at hjælpe hunde med at holde deres idealvægt, samtidig med at hunden får den nødvendige energi, kost og føler sig mæt og trives. 
Derfor er der i ARION Fresh Adult Medium large lagt stor vægt på følgende:

At holde idealvægten

 •  ved at tilføre fuldkorn sikrer vi, via de rigtige kostfibre, en længere mæthedsfornemmelse og et mere stabilt blodsukker. Derved reduceres risikoen for unødigt kalorieindtag. Er også ideelt for hundens koncentrationsevne.  

 • tilførslen af pre-biotica (FOS & MOS) stimulerer de sunde tarmbakterier. En sund tarmflora sikrer en optimal udnyttelse af foderet, så alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter optages optimalt i kroppen. Alt sammen for en optimal kost og en stabil vægt.

Appetitten

 •  ved at tilføre fersk kød i foderet sikrer vi, at hunden har god ædelyst og får hurtig energi. Kun hvis hunde har god appetit, kan vi skabe trivsel indefra. 

Lettilgængelig energi

 • fersk kød indeholder protein i peptid form. Det er den form for protein, der hurtigst omsættes til energi og belaster hundens fordøjelsessystem mindst.

Sund hud og pels

 •  ved hjælp af lakseolie, hørfrø (omega olier), biotin og zink i det helt rigtige forhold.
Fordele:
 • kød og animalske biprodukter (hvoraf 4% fersk kylling)
 • korn (heraf min 14% fuldkorn)
 • vegetabilske biprodukter (brændenælde, ensian, morgenfrue, kamille, fennikel)
 • olier og fedtstoffer (0,1% fiskeolie)
 • frø (linfrø)
 • mineralstoffer
 • gær

 

Indhold: 3kg.

Derfor skal du fodre med Arion Fresh

Vidste du at 55% af alle hunde og 59% af alle katte kategoriseret overvægtige af ”Association for Pets Obesity Prevention”

Kontroller hundens og kattens vægt med ARION Fresh.
Et stabilt blodsukker og en jævn mæthedsfornemmelse er nøglen til at balancerer hundens og kattens vægt i dagligdagen. ARION Fresh er bygget på en unik formel med udgangspunkt i kostfibre fra fuldkorn. Ved at anvende kostfibre fra fuldkorn skabes den optimale balance mellem opløselige og uopløselige kostfibre. Ved at anvende fuldkorn i ARION Fresh hjælper vi hunden med at stabilisere blodsukkeret og mæthedsfornemmelsen, og på den måde er ARION Fresh med til at afhjælpe livsstilssygdommen overvægt.

Hvert eneste produkt i vores ARION Fresh-sortiment indeholder kun førsteklasses råvarer: fersk kylling – der giver en høj smagelighed, fuldkorn – der giver et stabilt blodsukker og god mæthedsfornemmelse, olier, frø og masser af vigtige vegetabilske ingredienser. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre din firbenede vens sundhed.
Da 55.8% af alle hunde er klassificerede som overvægtige, er ARION Fresh udviklet med udgangspunkt i overvægt, fordøjelse og de følgesygdomme det måtte aflede. Serien er lavet til hunde med et aktivitetsniveau på middel eller derunder og som ”altid er sultne” uanset fodermængde.
ARION Fresh er, som vores andre serier, 100% naturligt og har et højt kødindhold.

Sammensætning: Fersk kylling • fuldkorns hvede

Metabolisk energi 3.509 kcal/kg

Analyse:

Råprotein (%)25.

Råfedt (%)10

Træstof (%)3

Råaske (%)7,5

Calcium (%)1,6

Fosfor(%)1,15

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?