Aquael Unifilter 1000 UV Power - 1000 l/t

Aquael Unifilter 1000 UV Power - 1000 l/t

SKU: 42107404

599,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Aquael Unifilter 1000 UV Power - 1000 l/t

UNI FILTER UV har ultraviolette lysdioder. De hjælper med at holde vandet krystalklart og til at give de optimale levevilkår for akvariets indbyggere. Den dobbelte svamppatron sikrer uafbrudt drift selv under de mest krævende forhold. Den ekstra beholder bruges til at udvide filteret med yderligere biologiske eller kemiske medier.

ExpandableWater aerationContinous performance adjustmentAdjustable outflow directionUV LEDs

  • Velegnet til 250-350 liters akvarier
  • Max 1000 L/T
  • UV lys
  • Støjsvag
  • 12,5 watt
  • Med indbygget UV pære (kan skiftes)

AQUAEL UNIFILTER UV er designet til rengøring og luftning af akvarievand. Bortset fra effektiv vandfiltrering steriliserer enheden vand ved hjælp af ultraviolette lysdioder. Dette forhindrer vækst af flydende alger, protozoer og bakterier, hvilket resulterer i øget vandklarhed og et sundere miljø for fisk. UV -lysdioder kan tændes og slukkes uafhængigt af filteret. UNIFILTER UV er let at betjene. Dens ydeevne kan justeres ved hjælp af skiven, der er dannet af rotorkupplen. Vandudstrømningsretningen kan ændres med op til 90 °.

De større modeller, UNIFILTER UV 500, 750 og 1000, er udstyret med en keramisk rotorakse for endnu mere støjsvag drift og forbedret holdbarhed.

Det specialdesignede filtermediekammer forhindrer vand i at strømme ud af filteret og ind i akvariet under vandskift eller når filteret fjernes fra akvariet f.eks. for at skifte vand eller vaske svampen. For at lette vedligeholdelsen af ​​UNIFILTER UV leverer vi to separate svamppatroner, som kan fjernes og rengøres på skift. På denne måde beskyttes kolonier af nitrificerende bakterier, der er afgørende for nitrogenprocesser. For at give uafbrudt filtrering anbefales det, at svampfilterpatroner rengøres på skift og uafhængigt af hinanden.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?