Vi gør opmærksom på der i øjeblikket er længere leveringstid end normalt! - Kontakt os på email for leveringstid!

Aquael Pat Mini Filter - 10-120l - 400l/h - Passer til Rejeakvarier

SKU: 42107715

169,00DKK

ekskl. levering

Passer til Rejeakvarier

Få besked når varen kommer på lager

Aquael Pat Mini Filter

AQUAEL PAT MINI er et lille turbinefilter beregnet til brug i små ferskvandsakvarier. Denne enhed består af et lille hoved og en omhyggeligt udvalgt filtersvamp. Takket være det innovative design når filterhovedets maksimale kapacitet 400 l/t, hvilket kan sammenlignes med den typiske ydelse af et mellemstort turbinakvariefilter. På trods af sin høje ydelse fungerer filteret ved et strømforbrug på 4W eller mindre. I betragtning af sine specifikationer kan PAT MINI levere effektiv filtrering selv i en 120-liters tank. Du skal dog ikke være bekymret for, at filteret skaber en overdreven hvirvelbevægelse i mindre tanke, da der er en ydelseskontrolkontakt i den forreste del af hovedet, der giver dig mulighed for at justere gennemstrømningen efter behov. Derudover er filteret udstyret med en retningsdyse, der kan bruges til at styre udstrømningen af ​​vand i tanken f.eks. ved at rette den mod en tankvæg. Luftningsslangen, der er forbundet til udløbsdysen, sikrer effektiv iltning af vandet.

Den svamp, der følger med PAT MINI -filteret, kan fange selv de fineste synlige urenheder og udføre effektiv mekanisk filtrering af vand i tanken. Derudover giver svampen et ideelt levemiljø for stammer af gavnlige nitrificerende bakterier, der oxiderer ammoniak og nitrater, giftige stoffer, der er skadelige for fisk. Vedligeholdelse af svampen er meget enkel og tager mindre end et minut. Regelmæssig vedligeholdelse garanterer kontinuerlig drift af filteret, og indbyggerne i vores akvarium vil svømme i krystalklart og giftfrit vand.

Enheden er meget let at installere takket være en holder udstyret med stærke sugekopper og et funktionelt beslag, der kan bruges til at koble filteret på kanten af ​​en tankvæg.

PAT MINI filteret er kompatibelt med AQUAEL sprinkler og AQUAEL MINI UV vandsterilisator. Udskiftning af svampemedier kan købes separat. De fås enten i standardversionen eller i CARBOMAX- og PHOSMAX -versionerne. CARBOMAX -svampen er mættet med aktivt kul for at fjerne kemiske forurenende stoffer og misfarvning af vand. PHOSMAX -svampen er beregnet til at fjerne fosfater fra vandet for at forhindre vækst af alger.

Energy-savingWater aerationContinous performance adjustmentSmall size

 

  • Velegnet til 10-120 liters akvarier
  • Passer til Rejeakvarier
  • Max 100 L/T
  • Støjsvag
  • 4 watt

Størrelse: Brede 3,8 x dybde 5,3 x højde 14 cm.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?