Adaptil Hunde Calm On-The-Go Halsbånd - S/M

Adaptil Hunde Calm On-The-Go Halsbånd - S/M

Mærke: Adaptil

SKU: K274831

299,00DKK

ekskl. levering

Adaptil er en syntetisk kopi af din hunds naturlige feromon og får både hvalpe og voksne hunde til at føle sig mere trygge og samtidig mere rolige. Virker i både vante og i nye oplevelser.

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Adaptil Hunde Calm On-The-Go Halsbånd

ADAPTIL er en kopi af det tryghedsferomon som tæven udskiller, når hun ligger og dier sine hvalpe. Dette feromon (D.A.P.) laver et bånd mellem tæven og hvalpene og det skaber tryghed for hvalpene, når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser. Undersøgelser har vist, at en syntetisk analog af dette feromon, skaber tryghed og velvære for både hvalpe og voksne hunde.

ADAPTIL anbefales derfor til at forebygge og reducere utryghed og stressrelateret adfærd hos alle hunde – både hvalpe som voksne.

ADAPTIL har vist sig at kunne hjælpe hvalpe og voksne hunde med:

 -at blive mere modtagelige over for adfærdsterapi og træning.

- tilpasning til nye omgivelser – det kan være stressende og utrygt at få nyt hjem.

- håndtere midlertidige udfordringer: Ophold i pension, ferie, tordenvejr, køresyge, renovering, ommøblering, nye mennesker eller dyr i husstanden, fester og højtider, nervøsitet for nytårsfyrværkeri mm.

-afhjælpe adfærdsproblemer: Hunde der ikke kan være alene hjemme (dog skal Adaptil ofte kombineres med træning/ adfærdsrådgivning, da det kan være et voldsomt problem for hund og ejer)

ADAPTIL er klinisk afprøvet, naturligt og enkelt at anvende.

Hvordan virker Adaptil Calm?

Faktisk virker produktet ved at den indeholder det naturlige stof D.A.P Dog Appeasing Pheromone) som produceres af hvalpens mor når hund dier, dette her produkt er en tro kopi af denne lugt og virker selv på de fleste voksne hunde.

ADAPTIL Calm On-the-go halsbånd S/M passer til en hund med et halsomfang på max. 37,5 cm. Halsbåndet bør sidde tæt til hundens hud, da det er kropsvarmen der opvarmer halsbåndet så feromonerne frigives. Effekten starter efter ½ time og halsbåndet har effekt i 4 uger.

 

  • Beroligende
  • Tryghedsgivende
  • Med feromoner
  • Lugter ikke
  • Kan bruges i længere perioder
  • Virker i ca. 4 uger

 

Indhold: 1 halsbånd. - Ca. til 4 uger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?